لازم میاد پنکه.از من گفتن بود.هم کولرتون خراب شه گرم باشه شوهرت میگه هم یه پنکه نباید میخریدین؟😂😂😂😂
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
بله هست چرا نباشه. اتفاقا گزینه خیلی خوبی واسه مهمونی های شلوغ هس من خودم 2هفته پیش خریدم
چه خوشگله.منم خیلی دنبال ملامین شیکم.به قول شما خیلی وقتا بدرد میخوره.مخصوصا وقتی خونه نباشی بدرد شوهرای شلخته بیشتر میخوره تا آرکوپال و چینی😅😅😅😅😅
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
حواست باشه هرچی میخری مارک خوب و اصل بردار سرتون رو کلاه نذارن و از نمایندگی ها بگیر.من و مامان و بابام برا تیکه های شوهرم رفتیم یه مغازه که ببینیم چطوره و تحقیق کنیم.این آقاهه مارو گول زد هر چی جنس بنجول داشت داد به ما.ماهم اونموقع زیاد خبر نداشتیم از مارکا و اینا.اولین مغازه بود.اصن انگار طلسممون کرده بود.شاید باورت نشه جارو برقی رو دوباره خریدم.آبمیوه گیر و غذاساز هم همینطور.دوبار پول دادیم.