2777
2789
عنوان

اونایی که تو جهزیه واردید زود بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست
پنکه نمیخرم

اشکال نداره عزیزم من اینارو واسه مارکشون گفتم تو هر چیزی که استفاده میکنی و دوست داری داشته باشی رو لیست کن اینجور بهتر میتونی خرید کنی

تو گوگل یه لیستی هست واسه جهیزیه، خیلی جزیی نوشته اما من از روی همون تموم چیزایی رو که مورد استفاده م بود برداشتم و خریدم

وسایل‌برقی‌...چای‌ساز...غذاساز...گوشت‌کوب‌برقی......

همزن‌برقی....چرخ‌گوشت....پلوپزبرقی....

آبمیوه گیرمخلوط کن....حالابخوای زیادخرج کنی

قهوه جوش...سرخ کن...آسیاب برقی...

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل‌برقی‌...چای‌ساز...غذاساز...گوشت‌کوب‌برقی...... همزن‌برقی....چرخ‌گوشت....پلوپزبرقی.... آبمیوه ...

ماکروفر...ساندویج سازهم هست

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

سماور..پای‌سماوری....سرویس‌قاشق‌چنگال‌رومیزی‌...

سرویس‌قابلمه‌‌هات....جای‌سیب‌زمینی‌پیازت....

کلاسسرویس‌کامل‌حبوبات‌برنج‌شکرقندت....

ی سرویس ملامین 12 نفره ی سرویس ارکوپال 12نغره  ی سرویس چینی 12نغره سرویس بلور 6نفره

ملامین چرا؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
من چایی سازم نمیخرم دوس ندارم مخلوط کن و ابمیوه گیری 

اگه ب کارت نمیاد نخر

من چون لازم داشتم برا صبح ک می رفتیم برا صبونه سریع چای دم کنم خیلی کارایی داشت برام 

برای ظرف و ظروف هم اگر ۱۸ نفره بگیری یا چینی یا آرکوپال یکی کافیه ک چینی شیک تره اگرم از هردو ۱۲ نفره بگیر

۶ نفره هیچ کاربردی برات نداره و فقط وسایلات رنگاوارنگ میشه 

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

دیگه...سرویس آکورپال....کریستال...سینی هات...

اگردوسداری  فلاکس...کلبند....آهاسرویس استیل مرغ خوری خورشت خوری ازایناکه زیرش جاشمعی اوناهم قشنگه ببتونی بخری...اتو...جاروبرقی...بازم زییادخرج کنی اتوپرس هست...شیشه شورهست....جاروشارژی هست

مارک اسنوا را اصلا نخر چون کیفیت نداره. یخچال مث تراکتور صدا داره. سرویس ملامین از مد افتاده. چینی درجه یک زرین بخر. سرویس لیمون جنسش خوبه ولی سروسشو نخر چون خیلی زیاده و جاگیره ببین اونایی که استفاده میشه بخر. تیکه های بزرگ هم سعی کن نخری چون برای جا دادنش درد سره

عزیزم من همه رو نام بردم ک هر کدوم دوست داشت بگیره. ملامین از قدیم بوده هس و خواهد بود

خب میدونم که هست منظورم اینه که کاربردش چیه الان که کسی تو ملامین غذا نمیخورا

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂