صدف۳۰ مدیر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 304 عنوان بچه ها کسی هست که با نذر باردار شده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 19 پست بچه ها کسی هست که مشکل دار بوده باشه واسه باردار شدن و بعد با نذر کردن و ...باردار بشه؟؟من یکسال اقدامم ...چله زیارت عاشورا نذر حضرت علی اصغر کردم خدا کنه باردار شم و خدا صدامو بشنوه😔 1399/05/21 | 20:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7210 تو واسه من دعا کن من واسه تو برات صلوات فرستادممم میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
yousel عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2033 خوبی از شماست گلم ... این زنجیره ایه که میچرخه منم از کلی آدمی که اینجا هستن و نمیشناسمشون انرژی مث ... قربون دل پاک و مهربونت خدا از زبونت بشنوه ممنونم ازت امیدوارم به آرزوهات برسی❤😘😍 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7210 قربون دل پاک و مهربونت خدا از زبونت بشنوه ممنونم ازت امیدوارم به آرزوهات برسی❤😘😍 مرسی مهربونممم . انشاءالله همه حاجت روا بشن 🙏🌹 میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
صدف۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 304 خیلی خوبی عزیزم...خیلی خوشحال میشم ک هم جنسایی مثل شما هستن طاعات و عباداتت قبول درگاه حق منم چله حد ... انشالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم خدا بهت اولاد سالم و صالح هدیه بده 🍀
yousel عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2033 انشالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم خدا بهت اولاد سالم و صالح هدیه بده 🍀 فداتشم همچنین❤🤲 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂