2777
2789
عنوان

به دادم برسید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 49 پست
براش فیلم مورد علاقشو گذاشتم فقط اونو نگاه میکنه چیزی میره طرف دهنش گریه میکنه  جیغ میزنه

تمام تلاشتو بکن غذا بدش. چون ضعیف میشه .درضمن باید خیلییییی حوصله به خرج بدی. برو از دارو خانه شربت سندروس یا سنستول بگیر براش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبلا ازاین شوکورول میخورد ولی الان حالش بد میشه 

ببین هر چی میخوره بده بخوره. حتی اگه فکر میکنی مضره. فست فود چیپس هر چی فقط یه چیز خوردنی باشه هر چی باشه دیگه الان به سالم بودنش اهمیت نده تا برگرده به خال عادی بعد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ببین هر چی میخوره بده بخوره. حتی اگه فکر میکنی مضره. فست فود چیپس هر چی فقط یه چیز خوردنی باشه هر چی ...

ببینم پفک میخوره   چپس و پفک دارم تو خونه بدم بهش انشاالله بخوره فقط 

پفک دادم اول نخورد ولی الان داره میخوره ۶ اینا خورد 

ببین احتمالا قندش افتاده 

منم شدید گرسنه باشم استفراغ میکنم شوری یا شیرینی بدش

شیر خوب نیست الآن آبجوش نبات درست کن و بزووور بهش بده 

حتی اگر بالا آورد یکمی بعدش دوباره بهش بده خوب میشه ولرم باشه تا معده اش اذیت نشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
براش سوپ درس کن نمیخوره؟موز سیب کدوم میوه رو دوس ذاره بش بده

سوپ نه مامانم بنده خدا همش کله پاچه و بلدرچین درست کرده سوپ ولی نخورده   هندونه و خیار خیلی دوست داشت الان میزارم دهنش حواسش نیست  بعد  میندازه بیرون از دهنش