2777
2789
عنوان

به دادم برسید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واکسن دوماهگی هم اینجوری شد بردیم دکتر شیر خشکی شد  اعتصاب کرده چیکار کنم 😭😭😭😭

هیچی گلم هرچقدر میلش میکشه بده ، باور کنید گرسنه اش بشه میخوره  ، اتفاقی نمیفته که ، 

سلام😊 
ببین احتمالا قندش افتاده  منم شدید گرسنه باشم استفراغ میکنم شوری یا شیرینی بدش شیر خوب نیست ا ...

شاید اینم هست  مرسی بزار درست کنم ببینم میخوره عسل بریزم مشکلی نداره 

اخه غذا نمیخوره عزیزم 

پاشو ببرش دکتر سرمی چیزی براش بزنن ماسک بزن ببر آخه توی این شرایط کسی ب بچه ش پفک میده؟اون الان بدنش بعد از واکسن ضعیف شده ۳روزم هست هیچی نخورده بعد شما پفک میدی ب بچه زیر دو سال؟؟؟؟؟؟عجججججب

تام و جری بزار اونجا که دارن غذا میخورن ت  هم بهش غذا بده

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

آبمیوه یا شیرومزه دار کن بریز تو بطری شربت که فکر کنه دارو هست وبهش بده اینجوری شاید فکر کنه دارو هست وبخوره...گوشت داخل شیشه بپز براش آبشو با همین ترفند بده بخوره...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اگر مادرتون کسی دوست داره بگین اون براش بخره بیاره شاید ازدست اونابگیره

خونه مامانم بودم امروز اومدم تو ساختمونشون  دایی هام و خاله هام بچه کوچیک دارن با اونا بازی میکرد کنارشون دادم اصلا انگار نه انگار نخورد 

شاید اینم هست  مرسی بزار درست کنم ببینم میخوره عسل بریزم مشکلی نداره

نه بهتره اتفاقا 

ولی بچه های من وقتی مریص میشن عسل زیاد دوست ندارن و نمیخورن 

نبات چون زعفران داره بوش بهتره

بزووور مثل دارو بریز تو دهنش حتی دو قاشق

بعد اگر بالا آورد دوباره بده نیاورد هم دوباره بده تا معده اش عادت کنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
امتحان میکنم مرسی  

عزیزم پیشنهاد میکنم از خونه برید بیرون خونه مامانتون یا مادرشوهرتون و به اونا بگید بهش غذا بدن. تو خونه خودتون فایده نداره

معمولا جواب میده 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀