2777
2789
عنوان

به دادم برسید تورو خدا

573 بازدید | 49 پست

پسرم پریروز واکسن ۱۸ ماهگیشو زدیم از وقتی اوردمش  لب به شیر و غذا نزده داره آب میشه توروخدا یه راه حل بدین بهم شیر پاستوریزه میخوره    شیرین کردم نخورد گرم کردم سرد دادم اصلا یه قاشق غذا تو دهنش نزاشته فقط آب میخوره   داره دیوونه میشم کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش بچه کلافه اس واکسن زده نگران نباش  خوراکی مورد علاقشو بهش بده

به خدا هیچی نمیخوره عاشق هندونه و انجیر وخیار بود  اصلا تا شیشه یا غذا میبینه حالش به هم میخوره هیچی هم نخورده فقط خالی خالی عق میزنه 

چون واکسنش خیلی درد داره. شاید تا دوهفته. با بازی بدش. آب میوه طبیعی بدش. غذای مقوی چند قاشق هم بخور ...

براش فیلم مورد علاقشو گذاشتم فقط اونو نگاه میکنه چیزی میره طرف دهنش گریه میکنه  جیغ میزنه 

به خدا هیچی نمیخوره عاشق هندونه و انجیر وخیار بود  اصلا تا شیشه یا غذا میبینه حالش به هم میخوره ...

واکسن هجده ماهگی خیلی درد داره بی حال میکنه بچه رو

من پسرم بی حال دراز میکشید جلوی تی وی کارتن واسش میزاشتم و کیسه آب گرم رو پاهاش البته تب نداشت

بعد کم کم بهش غذا میدادم بیشتر شیر میخورد میل به غذا نداشت تا چند روز 

واکسن هجده ماهگی خیلی درد داره بی حال میکنه بچه رو من پسرم بی حال دراز میکشید جلوی تی وی کارتن واسش ...

خوشبحالت باز میخورده  این اصلا انگار نه انگار اولش اهمیت ندادم گفتم گشنه شع میخوره ولی الان سه روزه لب نزده به چیزی بی حالی و تبش خوب شده