2777
2789
عنوان

بازی و سرگرم کردن کودک ۱ تا ۲ سال

215 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان

چه بازی هایی با کودکان تون میکنید و سرگرم میشن؟ دخترم ۱۵ ماهشه،علاقه ای به اسباب بازی هایی که داره نشون نمیده،چطور سرگرمش کنم که خودمم کلافه نشم؟!

يك دختر دارم شاه نداره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی بازی زیاده ...چن‌تا چوب بستنی رو فرو کن داخل جعبه کفشی چیزی بزار دربیاره و فرو کنه خودش دوباره ....سی دی یا کارت رو مثلا داخل یه جعبه که سوراخ باریکی داره بکنه مثلا انداره همون سی دی سوراخ باشه خیلی بزرگ‌نباشه ...روی سینی یا هر جایی چسب پهن بچسبون ..بزار توپا رو روش بچسبونه ....خمیربازی ....چنتا در شیشه و دبه وسطو سوراخ کن ...بهش نی بده بکنه داخل اینا ....

شاید نتونه بار اول دوم ولی خب دوس دارن اینکارا رو

بهترین بازی ها بازی هاین که با وسایل تو خونه یا مثلا بازیافتیا مثل مقوا و بطری... میشه انجام داد من برای خواهرزادم کاردستی اینجوری درست میکنم البته با کمک خودش خیلی براش جذابه اندازه اسباب بازی هایی که براش میخریم

منم دوس دارم بدونم بقيه چه بازيهايي ميكنن ! من باهاش ورزش ميكنم اهنگميذارم ميرقصيم مثلا ادا در مياري ...

منکه همینایی ک میگی رو هم انجام ندادم

يك دختر دارم شاه نداره