2777
2789
عنوان

پسر عموم ب زنش خیانت کرده وچندسال زن پنهانی داشته!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین طریق فهمیدن چون خیلی کم می اورده اینا شک گردن بهش ک نکنه معتادی چیزی شده و خلاصه میفهمن ک دا ...

زندایی من همیشه میگه این مردا رو اونقدر باید ازشون کشید که فقط به نون شبشون فکر کنن تا فکرای دیگه به سرشون نزنه

زندایی من همیشه میگه این مردا رو اونقدر باید ازشون کشید که فقط به نون شبشون فکر کنن تا فکرای دیگه به ...

اره چون زنش زیاد اهل خرج کردن نیست ،خود پسرعموم همیشع واسش خرید میکنه یا میگه برو موهاتو رنگ کن واز این قبیل حرفا

خواهرش اینحاست حرفای اونو دارم میگم ب قصد کمک چون بعضی وقتا یه حرفی ی جرقه ای میشع واسه کمک کردن

بنظرتون غیر‌مستقیم ب زنش بگن ک یکم رفتارشوعوض کنه؟چون ن اهل تیپ زدنه ن اهل غذا گداشتنو تمیز کردن ،وا ...

اوه اوه ازین زنای کلا پیادست خیلی سخته ولی یجوری حالیش کنید میره زن میگیره واینا بعدشم اون زن دومه رو بگو برن یه گوش مالی حسابی بدن دمشو بزار رو کولش گم شه اصلنم نباید کسی بفهمه تا ازش بچه دار نشد

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
اره چون زنش زیاد اهل خرج کردن نیست ،خود پسرعموم همیشع واسش خرید میکنه یا میگه برو موهاتو رنگ کن واز ...

به دخترعموت بگو وقت ارايشگاه بگيره زنداداششو ببره حسابي تغيير كنه كم كم عوض بشه و باهاش از زندگى دوستش بگه كه خانوم به خودش نميرسيده و شوهرش رفته زن گرفته لباس و اين چيزام براش بخرن 

اوه اوه ازین زنای کلا پیادست خیلی سخته ولی یجوری حالیش کنید میره زن میگیره واینا بعدشم اون زن دومه ر ...

پسرعموتو متوجه کنید ک الان بچه دار بیخیال شه.زنشم بفهمه بخاطر اسگل بازیاش هوو میاد روش حواسشو جمع میکنه

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
اره چون زنش زیاد اهل خرج کردن نیست ،خود پسرعموم همیشع واسش خرید میکنه یا میگه برو موهاتو رنگ کن واز ...

اول باید خود پسر عمو رو راضی کنین تا دست از سر این کارا برداره تا خودش نخواد شما هر کاری هم کنین نمیشه و دوباره میره سراغ کاراش