2777
2789

پسرعموم چندسال ک زن صیغه ای داره وخانوادش تازه فهمیدن ولی زن و بچش نمیدونن هنوز ،زنی رو هم ک گرفته هم ازش بزرگتره هم ی دختر داره ۱۳ سالشه

پسرعموم سی سالشه زن پنهانیش۳۱ سالشه

زن خودشم26سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش چیکارکرد

داره میگه زنش نمیدونه هنوز 🥴

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

با اجازه

سلام دوستان شاید با خبر باشید که من تاپیک حلقه زدن رو زدم

لطفا اگر حلقه دارید و واقعا میخواید لاغر کنید بیاید تاپیک آخریم(اسمش: گزارش تاپیک حلقه زدن) از فردا میخوایم شروع کنیم قوانین توش نوشته شده اگه دوست داشتید بیاید

‌‌‌

ممنون گفتی واقعا تو فکرش بودم ببینم 🙄

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

😮😮😮🔫😮💣😮

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
با اجازه سلام دوستان شاید با خبر باشید که من تاپیک حلقه زدن رو زدم لطفا اگر حلقه دارید و واقعا میخ ...

منم‌هستم😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍