2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
خب چجوری چیا باید گفت که قانع بشه؟

خوب به خود شخص هم بستگی داره ....ولی باید دلیل بیاری و خلاصه قانعش کنی .

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درصدیش عادت و دوست داشتنه درصدی هم از روی ترس هستش انگار دیگه حوصله ی هیچ بحث و صدایی رو ندارن

ولی کلا اونایی که زندگی رو همکاری و همفکری میدونن موفق تر و شادتر هستن تا اونایی که سیستم ارباب رعیتی دارن .. چیزی که تو اطرافم میبینم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من میگم اگه اون مرده ازخانواده خودش محبت ندیده باشه ازدواج کنه بخاطرمحبت های زنش رامش میشه ... چون ...

اخ اخ زدی تو خال راست میگی دقت نکرده بودم

همش با خودم میگفتم خدایا فلانی چرا انقد به حرف زنش گوش میده

الان که دقت میکنم میبینم همون محبتس

بنظرت چرا بعضیا اینجورین؟؟

خوب عاشق همسرشون هستن و حسابی به نظرشون احترام میذارن

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
سرسفره عقد پاشو لگد میکنن😆.

واسه ما شب عروسی موقعی که داماد میخواد اون بند قرمز رنگو باز کنه هرکی لگد کنه حرف حرف اونه . من لگد کردم 💪ولی بازم بیشتر موقع حرف حرف اونه از بس لجبازه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
بنظرت چرا بعضیا اینجورین؟؟

بنظر من وقتی عاشق کسی هستی نمیتونی ناراحتيشو ببینی. پس تموم سعیتو برای رضایتش میکنی. 

مثلا همسرمن وقتی میرسه خونه هرکاری باشه میکنه، مادرشوهرم میگه باورم نمیشه این همونیه ک بعد کار تا دوساعت باید می‌خوابید. اینجوری ک ی عده نوشتن، ن مظلومه ن پپه و توسری خور. چون بیرون از خونه زیر بار هیچ حرفی  غیر میلش نمیره. عاشقه همین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تو یه مسایلی حرف من درسته خب گوش میده یه جا حرف خودش درسته همون رو عمل میکنیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظر من وقتی عاشق کسی هستی نمیتونی ناراحتيشو ببینی. پس تموم سعیتو برای رضایتش میکنی.  مثلا همس ...

همیشه خوشبخت باشید ❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
همیشه خوشبخت باشید ❤

ممنونم عزیزم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نگاه کن احترام و علاقه و محبت و همه چی دوطرفه س ...وقتی شما اخترام بذاری و برا نظراتش و حرفاش ارزش قاعل بشی ..در واقع به خودت خوبی کردی و به خودت برمیگرده و اون خوبی ها رو میبنی 

من همسرم مجردیش اسم بچه یه چیزی دیگه دوس داشت 😃😃😃😎😎😎😎ولی الان عاشق اسمی هستش من دوست دارم ...با اینکه هنوز فرزند ندارم😂😁😀😁😁

نگاه کن احترام و علاقه و محبت و همه چی دوطرفه س ...وقتی شما اخترام بذاری و برا نظراتش و حرفاش ارزش ق ...

بعضیا از جمله شوهر بنده از مهربونی ادم سواستفاده میکنن دراین صورت باید چیکار کرد؟