2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست

من دراکثرموارد قانعش میکنم💪اگه ببینم بحث شدت میگیره وبه دعوا کشیده میشع اصلا جوابشو نمیدم اصلا بی احترامی نمیکنم بهش خودش اروم میشه میاد معذرت خواهی ب جبرانشم حرف منو گوش میکنه،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

از همون اول اینطوری بودن. من شوهرم هرچی بگم نه نمیگه، توو دوستی هم همینطور بود. کاری نکردم ک ب حرفم گوش بده. حالا رفنارش روبا بقیه ببینی باورت نمی‌شه این همون ادمه. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اگه اون مرده ازخانواده خودش محبت ندیده باشه

ازدواج کنه بخاطرمحبت های زنش رامش میشه ...

چون اینجوری خیلی دیدم...

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

دیگه باید توی زندگی دو طرف به تفاهم برسن.. نه اینکه کلا به حرف زن باشه یا کلا به حرف مرد باشه... ولی خب مردی رو حرف زنش نه نیاره یغنی عاشق زنشه و احترام میزاره به زنش

من دراکثرموارد قانعش میکنم💪اگه ببینم بحث شدت میگیره وبه دعوا کشیده میشع اصلا جوابشو نمیدم اصلا بی ا ...

البته در مواقعی که حرف اون منطقی تر باشه خب من گوش میدم دیگه بالاخره نظرها متفاوته،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
اون مردا مثل آدم تربیت شدن زیردست مادرایی که قربون صدقه شومبول طلاشون نرفتن 

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

عشق وعلاثه به همسر

ترس از دعوا و جدایی

بی کسی و نداشتن حمایت خانواده (مردهایی هستن که خونواده ولشون کرده)

شخصیت وابسته و انگل گونه

منطق و سیاست زن

مرد دانا و با سیاست که میدونه کی بگه بله و کی و چگونه کار خودش را بکنه

...

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه