2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست

مثلا وقتی مبینه من چقدر تو جمع هواشو دارم و بهش احترام میذارم ...نهارش و همه چیش سر موقع و وقت هستش  و عالی و خوب...موقع بی پولی غر نمیزنم  ....خوب قطعا حرفام براش ارزشمنده 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

عشق بین زوجین

و‌سیاست خانوم

من هرچی از شوهرم بخوام همونه

قبول  داره منو تو اکثر مواقع و موضوع ها

بعضی خانوما اصلا نمیتونن با مرد درست رفتار کنن

شوهرشونو منزجر میکنن

یا با بحث و زور و قلدری میخوان ب خواستنشون برسن

ک نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا از جمله شوهر بنده از مهربونی ادم سواستفاده میکنن دراین صورت باید چیکار کرد؟

فکر میکنی ..شاید اشتباهه فکرت

بنطرم یکم مغرور هستی 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
مغرور چرا

حسم گفت ....چون گفتی از مهربونی ت سواستفاده میکنه

نگاه کن تو یک جمله بخوام بگم ...وقتی عاشق باشی و دوسش داشتی طرفتو ..حاضری هرکاری بکنی برا خوشحال شدنش

اخه واقعا سواستفاده میکنه یجورایی خیالش راحت میشه که من باهاش مهربونم درنتیجه هرکاری میخواد میکنه ت ...

خوب اگه دیدی اینجوری شد ...یکم فاصله بگیر و کم محلی کن ...ببین میاد سمتت....

اره شاید من واقعا دوسش ندارم

اگه میخوای واقعا به حرفات گوش بده ...تنها راهش همینه ...دوسش داشته باشی و از کارهایی که بدش میاد تو جمع انجام ندی ...ازش تعریف کنی توجمع ...نمیدونم مثلا اخلاقش ....دستپختش و...پرچم شو همیشه ببری بالا 

..من شوهرم وقتی توجمع باهاش پایه میشم و مچ میشم خیلی لذت میبره ..‌بعدش کلی ازم تشکر میکنه

اره امتحان کردم اونجوری همش دور و برمه😑

خوب دیگه ..خوبی بیش از حد ..و نمیدونی کجا چجور رفتار کنی و چ حرفی بزنی یا نزنی 

هر چیز خوبی میخوای خودت باید اول انجامش بدی ...مهربونی میخوای مهربون باش ...خوبی میخوای خوب باش ..

میخوای ب حرفات گوش بده تو هم ب حرفاش گوش بده....همه چی متقابل