2777
2789
عنوان

واقعا فاز اونایی ک بلد نیستن اومدن تو بورس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 17 پست
😂😂پرتفوی بفرسم؟؟ خداروشکر برای من سبز هستن و تو سود هسم  بهم نریختم عزیزم واقعیتی هس ک دارم ...

اولین تاریخ واریز به حسابتو بفرس😄 شوخی کردم

عزیزم من و شما نمی تونیم به بقیه بگیم بیایین یا برین! این اخلاق خوبی نیست که فکر می کنیم فقط خودمون محق هستیم. هر کسی وارد شده سود کنه 

قبول کن لحنت خوب نبود

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اولین تاریخ واریز به حسابتو بفرس😄 شوخی کردم عزیزم من و شما نمی تونیم به بقیه بگیم بیایین یا برین! ...

حتی همین هیجانات بازار هم برای اون کسی که وارد این کاره تجربه است و شاید حتی از قبل پیش بینی کرده و طبق اون پیش رفته

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین تاریخ واریز به حسابتو بفرس😄 شوخی کردم عزیزم من و شما نمی تونیم به بقیه بگیم بیایین یا برین! ...

لحنم بد نبود چون همه دارن میگن بدون دانش وارد نشید

کسی که بلد نیست هیجانی عمل میکنه بازار رو میریزه بهم 

تحلیل برا بقیه سخت میشه

هم به خودش ضرر میرسونه هم بقیه

من چند ساله تو بورسم رشتمم حسابداری بوده بلدم

این هفته بازار نابود شده 

ربطی ب دولت هم نداره

ابان انتخابات امریکا هم یادت باشه این بازار باز تکرار میشه و حتی شهریور و حتی مواقع دیگه

من این روزا سیستم رو خاموش میکنم بعد از خریدم

شوخی بازی نیس 

سرمایه از دست داد تو این تورم دردش سخته ولی متاسفانه فک میکنن به نفع منه اگ بگم پول وارد نکنین درصورتی که ب نفعم هس پول وارد بورس شه