2777
2789
عنوان

چرا هر کی میاد سراغم قصدش دوستیه؟

287 بازدید | 42 پست

نمیدونم براساس قانون جذب دارم ارتعاش منفی میفرستم فقط دوستیا رو جذب میکنم

تیپم و رفتارمم خیلی سنگینه 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کم پیدا میشه پسری دوست نشده بخواد ازدواج کنه چون الان پسرا معتقدن یکم تو رابطه باشن طرف و بشناسن اگه خوب بود ازدواج کنن اینجوری خودتم بهتر تصمیم میگیری و طرف و می‌شناسی

الان ی اویزونی اومد بدتر از خودش نبود پیشنهاد دوستی داد حالم بهم خورد هر چقد مودبانه میگفتم ن پروتر میشد😡😡

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

عزیزم تقصیر تو نیست الان گرونیه کسی موقعیت و شرایط ازدواج نداره پسرا دنبال یکی اند چند روزی خوش باشن این وسط دختره پولدار بود خودش شرایط و امکان داشت که باهاش ازدواج می کنن یام اگه شانس بیارن صاحب و شغل خوب بشن و غیره اون موقع اگه تو این مدت دوستی بهت علاقه مند شده باشن میان جلو و گرنه مادرو خانواده رو بهانه می کنن میرن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
منظورم پسرا هستن

اهان یعنی ازدواج.. ؟

شاید میخوان شناخت پیداکنن بعد پیشنهاد بدن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خب عزیزم هرکس ک میاد سمت شما لابد اول میخواد بشناستون بعد پیشنهاد ازدواج بده 

عزیز هیچ پسری با دوست دخترش ازدواج نمیکنه اینو ٩٩ درصد پسرا میگن اگه پسری کسیو بخاد هیچ وقت باهاش دوست نمیشه

باید بری سمت کسایی که از نظر مالی اوکی باشه شرایط ازدواج داشته باشه(پسرا اگه شرایط ازدواج نداشته باشن دنبال دوستی ان) تازه اونم صددرصد معلوم نیس بهتون پیشنهاد ازدواج بده باید باهاتون آشنا بشه اگه بهم بخورین ازدواج ...

عزیز هیچ پسری با دوست دخترش ازدواج نمیکنه اینو ٩٩ درصد پسرا میگن اگه پسری کسیو بخاد هیچ وقت باهاش دو ...

ولی کل فامیلای ما با دوست دختر و دوس پسراشون ازدواج کردن این حرفای چرت چیه اخه😂 الان هیشکی دیگ خواستگاری اینا نمیره مگه شهرای کوچیک یا یه سری خانواده ها 

❤💍
اهان یعنی ازدواج.. ؟ شاید میخوان شناخت پیداکنن بعد پیشنهاد بدن

نع بابا مگه با خانواده نمیشه شناخت پیدا کرد اصلا بیاد بگه من ب قصد اشنایی واسه ازدواج میخام باهات باشم

ولی کل فامیلای ما با دوست دختر و دوس پسراشون ازدواج کردن این حرفای چرت چیه اخه😂 الان هیشکی دیگ خواس ...

پسرعمه منم با دوس دخترش ازدواج کرد 

بقیشونم مطمئنم دوس بودن لو نمیدن