سلام خانوما...من ناخنکار هستم..امروز صبح بیبی چک زدم و متوجه شدم که باردارم😋الان میتونم به کارم ادامه بدم و ماسک بزنم حین کار؟؟؟؟لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنه
.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه
من فقط ب ای خودم انجام میدادم دیگه بخاطر بوی مواد انجام نمیدم هرچقدرم ماسک باشه بنظر من اگه یه درصدم اون بوی مواد ضرر داشته باشه براش بهش برسه ظلم از نظر من ولی بهتر با دکترت صحبت کنی
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید کی برم پیش دکترم؟؟؟ بزارم چند وقت از بیبی چک گذشت برم؟؟؟ و اینکه آزمایش رو دکتر باید بنوی ...
با درخواست شخصی آزمایش بتا رو میگیرن
آزمایش و دادی مطمئن شدی برو پیش دکتر
راستی مبارک 😍
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
باید کی برم پیش دکترم؟؟؟ بزارم چند وقت از بیبی چک گذشت برم؟؟؟ و اینکه آزمایش رو دکتر باید بنوی ...
من بی بی چکم مثبت شد فرداش رفتم آزمایش اونم مثبت بود
خب من ۲۲ هستم...همش احساس میکنم نسبت به دوستام و اطرافیانم زود اقدام کردم..همسرم خیلی دوسداشت
من خودم دوست داشتم البته سه سال منتظر بودم با دوتا سقط ☺️
وای واقعا...انشاالله که سلامت باشه کوچولوت😍😘 من ماه دوم بود که قرص نمیخوردم...یعنی ۳ سال قرص خورد ...
ممنون گلم همچنین 😍