2777
2789
عنوان

مفید تریدر

73 بازدید | 11 پست

کسی بلده سوال دارم

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس

من مفید تریدرو نصب کردم رو لپتاب اشتباهی دستم خورد نوار نماد رو حذف کردم الان هر کار میکنم نمیارش

اگه اینو بلد نبودین چ شکلی از حسابم خارج شم

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
با اجازه استاتر منم هر وقت باز میکنم رمز میخاد و رمزی که به گوشیم پیامک میشه کسی راهنمایی کنه ممنو ...

باید همون رمز رو بزنید برا پسوورد

با اجازه استاتر منم هر وقت باز میکنم رمز میخاد و رمزی که به گوشیم پیامک میشه کسی راهنمایی کنه ممنو ...

ورود دومرحله ای فعال کردی

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
من مفید تریدرو نصب کردم رو لپتاب اشتباهی دستم خورد نوار نماد رو حذف کردم الان هر کار میکنم نمیارش ...

خروج از سیستم ننوشته ؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
خروج از سیستم ننوشته ؟

نه

چجوری غیر فعال کنم؟

اخرین ورود و خروج را بزن.....بعد لیست ورود و خروج میاد...اخرش نوشته اخرین تلاشهای ناموفق ...اون بزن...پایین صفحه گزینه ی بازگشت بزن...بعد میاد پنل مشتری ..اونجا ورود دومرحله ای زده..غیرفعالش کن

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...