2777
2789
چرا میدارین اینقدر کینه تو قلبتون باشه که برای کسی ارزوی مرگ کنین؟من تا خالا بای کسی ارزوی مرگ نکردم ...

البته اون موقع که مجرد بودم بیشتر چشمم شور بود و نفرینم میگرفت اول دبیرستان بودم تصادف کردیم ۱۰میلیون اون موقع پول دیم شد از اون ده میلیون فقط یه تومنشو بابام داد که یه گوشی لمسی خوب خریدم اون موقع تازه اومده بودن.خانوادم فهمیدن دوس پسر دارم به زور گوشیو ازم گرفتن همش یه ماه گوشی دستم بود منم خیلی دلم شکست خواهرم اومد هی بهشون گفت گوشیشو بدید من بخرم خلاصه گوشیو برد قرضی منم اون روز تو خلوتم خیلی غصه خوردم از ته دلم دعا کردم الهی خیر از گوشی نبینی بعد دوسه روز گوشی تو کیفش بود دزد گوشیشو برد و خیر ازش ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اون موقع که مجرد بودم بیشتر چشمم شور بود و نفرینم میگرفت اول دبیرستان بودم تصادف کردیم ۱۰میلیو ...

از بابات دیه گرفتی؟!!!!!!!

من دیگه حرفی ندارم.

خدایا میبینی چطور دارم برات خوش رقصی میکنم؟
ایشاله هیچوقت تو دلت غم نباشه هم تو هم نی نی خوشکل ایشاله خوشبخت باشیو پای بچت پر سعادت❤️

فک کنم اشتب ریپ کردید گلم 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.

عزیز من بجات نیستم درک کنم حالذروحیت رو 

اما اینو قشششنگ میدونم خیلی خیلی انرژی بدی روت میزاره اگه نفرین کنی و بمیره همیشه جلو چشمت میاد تو خواب همه جا 

هرکس اذیتت میکنه ازش دوری کن به خودت اسیب نزن

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون