2777
2789
اره ولی پشیمون شدم  دقیقآ با حرفاش دلمو شکست جوری ک فقط خدا میفهمید حالمو سپردمش دست خدا  ...

ماشالله عجب چه خوب ایشاله مال منم بره زیر آهن نتونن تشخیص بدن با ماشینش اینشاللله

یعنی کسی ک به یکی ظلم کرده باشه میمیره؟؟؟  چون من آرزومه یکی بمیره یه دشمن چیکار کنم بمیره

نه کسی که ظلم میکنه تو زندگیم .همیشه از خدا خواستم تاوان کاراش و تو همین دنیا پس بده بعد بره .عذاب بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله عجب چه خوب ایشاله مال منم بره زیر آهن نتونن تشخیص بدن با ماشینش اینشاللله

خدا جای حق نشسته آه دل شکسته دامن‌گیره شک نکن 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.
حتما چهار پنج روز دیگه زایمان دارم میگن دعا سر زایمان میگیره میخوام انقد نفرینش کنم تا از پا در بیاد ...

بهتر نیست تو اون لحظه شیرین دعا های خوب کنی ؟

چرا میدارین اینقدر کینه تو قلبتون باشه که برای کسی ارزوی مرگ کنین؟من تا خالا بای کسی ارزوی مرگ نکردم فقط این یکی چون همه رو با من بد کرده بود دعا کردم رسوا بشه.هروقت میخوام کسی رو نفرین کنم به جاش یا میگم الهی اگاه بشه یا دعا میکنم این قدر خوشبخت باشه که اصلاااااااا دیگه یاد من نیافته و منو کلا فراموش کنه.این دعا رو خیلی میکنم.

خدایا میبینی چطور دارم برات خوش رقصی میکنم؟
چرا میدارین اینقدر کینه تو قلبتون باشه که برای کسی ارزوی مرگ کنین؟من تا خالا بای کسی ارزوی مرگ نکردم ...

منم همینو میخوام چون ظالم ترین آدم دنیا گیرش افتادم بمیره ایشالله رسوا شه

مرسی واقعا کاش این دشمن من خیلی ظلم کرد به من و یکی ازش نمیگذرم نفرین بهش زندگی منو خراب کرده

من بحث آبروم‌وسط بود وگرن نفرینش نمیکردم 

قبل اینکه اون  تصادف کنه نفرینش کردم با موتور تصادف کرد ک‌کل بدنش کبود شده بودو حالش بد ولی نمرد ولی بازم‌پشیمون نشد از کارش و باز نمک رو زخمم شد ک دیگ خدا مهلتش نداد 

از این‌موردا زیاد بوده واسم 

ولی بازم‌ اگ‌ راه داشت بگذر ازش  چون بعدش پشیمون میشی شاید 

من یه بار یکی از دوستام به من تهمت زد و به بابام گفت ک با یکی دوستم منم نفرینش کردم خدا صدای دلمو شنید همون دوستم ک از جایی برام ضربه زد خدام از همون جا بهش ضربه زد مرد الان 2 ساله مرده حالا ک یه اهم گرفت این اهمم بگیره ممنون خدا میشم از دست این آدم کثافط همه نفرینش میکنن بمیره کل فامیل از این متنفرن منم همینطور

نمیتونم چون خیلی تو این ماهای حاملگیم عذابم داد.این بچه ام خیلی خیلی بابت اینهمه استرس بهش وارد شد ا ...

انشاالله ک خودتو نی نی تو دلت سالم و سلامت باشید یک عمر