2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزا خیلی گرفتارم پری روزا پشت فرمون گفتم بمیرم راحت شن همه،،، یه هو یکی از پشت کوبید به ماشین سرم خورد تو فرمون یعنی نزدیک بود دماغ مماغ و فکم پودر شه کمربندم نداشتم😔😔😔اعصابم خیلی خرابه خسته شدم دیگه

اره ولی جدی نبود کلاس سوم بودم داخل کلاس خیلی گرم بود بغل دستیم دائم غر میزد معلم فک کرد منم اومد ب ...

یعنی کسی ک به یکی ظلم کرده باشه میمیره؟؟؟ 

چون من آرزومه یکی بمیره یه دشمن چیکار کنم بمیره

اره ولی پشیمون شدم 

دقیقآ با حرفاش دلمو شکست جوری ک فقط خدا میفهمید حالمو سپردمش دست خدا 

و نفرینش کردم‌ک امیدوارم از زیر آهن درت بیارن ک نشه تشخیصت داد بخاطر کارش ک راننده بود این‌نفرینو کردم

و دقیقآ این اتفاق افتاد 

و شب اتفاقی ک افتاد واسش یهو ب یادش افتادم‌و باز از ته دل نفرینش کردم و صبح هپون شب خبرش رسید ک فلانی تصادف کرده بار ماشینش‌آهن بوده 

و دونفر بودن و اصن قابل تشخیص نبودن هیچ‌کدوم ولی یکیشون ....بوده 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.

من خودم نه 

ولی یبار عموم اینا یه بلایی سرمون اوردن که خیلی اذیت شدیم از فامیل طرد شدیم و کلی حرف بارمون کردن در حالی که اصلا تقصیر ما نبود با خالم مشکل داشتن 

خلاصه مادرم سر نماز صبح رفت دم مسجد دستاشو برد بالا گفت خدایا آبرومو بردن آبروشونو ببر ؛دخترامو سر زبون انداختن و تهمت زدن تو سر دخترش بلایی بیار که تا اخر عمر گرفتار بشه 

خدا سر شاهده الان تن و بدنم میلرزه دارم میگم به یه ماه نکشید پسر بزرگشو انداختن زندان چون با یه دختری رابطه داشته و دختره باردار شده بود دختر کوچیکشون هم دیابت نوع یک گرفت که باید انسولین مصرف کنه و با وجود زیبایی که داره هیچ خواستگاری براش نمیاد چون دیابت داره هرکی میاد منصرف میشه

یه نفر خیلی بهم ظلم میکرد.منم رفتم پیش یه بزرگتر که از همه ی طلمهای اون خبر داشت حرف زدم ولی طرف اونو گرفت و خیلیییییییی بد خیلی خیلی بد باهام برخورد کرد تا جایی که گفت اون از تو یادگرفته و از این حرفا.منم خیلی دلم شکستوگفتم و با اینکه هیلی صبر کرده بودم بعد نماز گفتم خدایا الان دیگه دلم شکست.داد دل منو از اینا بگیر.بعد چندوقت اینا که خیلی با هم خوب بودن یه دعوای خیلی بد با هم کردن و همه فهمیدن حق با من بوده و اون کسی که ظلم میکرد هم ذلیل شد و همه کاراش رو شد.

خدایا میبینی چطور دارم برات خوش رقصی میکنم؟