2777
2789
عنوان

شما جای من بودید حس بد نمیگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست
جز شوهر تو کس دیگه ایی رو نمیشناسه ک همش بتید شوهرت بره درست کنه؟  برو رک بهش بگو عزیزم دفعه ی ...

اره عزیزم میدونسته و اینکه اون اقا سنش خیلی بالاتره ازش؛میخواست زن دومش بشه

نه عزیزم من اگه زبونم لال اگه شوهرم خیانت کنه فقط و فقط خودش رو مقصر میدونم 

از نظر من همین که هی راه به راه بره خونه یه زن دیگه اصلا چیز خوبی نیست

حتی اگه به حرفه اش مربوط میشه هم نباید بره

قحطی اون شغل نیست که دیگه هیچکی نباشه برای اون خانم درست کنه

همسرتون باید بگه الان سرم شلوغه نمیتونم وقتی اینو نمیگه یعنی مقصره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاری که براش انجام بده شوهرم تو اونکاره گفت خراب شده بهم گفت میشه بیای درست کنی برام

خب چرا شوهرت  نیومده خونه ب تو بگه و باهم دوتایی برید خونه اون فلان خانومه. تنهایی ک نمیرن خونه یکی. مخصوصا مطلقه. 

حواستو جمع کن عزیزم. واقعا چ معنی داره. حداقلش اینه ک باید با تو میرفت. 

بعدشم اون زنه یه کاره پاشده رفته با شوهرت حرف زده ‌‌؟  میمرد اگه اولش میومد ب تو میگف ک همسایه به شوهرت میگی بیاد فلان چیزو درست کنه. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من
منم خیلی ناراحت شدم ازش بهش هم گفتم که اخرین بارت باشه میری خونش

ببین شاید الان همه بگن چرا دیدتون ب مطلقه منفی و فلان 

ولی زن اگه کرم نداشته باشه ی مرد اشنا ک میدونه ایشون تنهایتو نمیاره برای تعمیرات میره ی غریبه رو میاره ک کسیم از کارش سر درنیاره 

ولی کسی ک کرم داره ازینکارا میکنه ربطی ب مطلقه بودنش نداره ذاتش خرابه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
به همسرت بگو ازین به بعد اگه خواستی بری چیزی درست کنی براش منو هم صدا کن باهم بریم اینجوری بهتره یه ...

اره یاسپید درست میگه. اینجوری ب شوهرت بگو ک اونم ناراحت نشه یا ناخوداگاه نخواد باتو لجبازی کنه. بگو تنها میری اون خانوم معذبه. یا مثلا کسی ببینه حرف درمیارن انوقت باید جمع کنیم از اینجا بریم... از این چیزا بگو

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

ماقبلا ی همسایه داشتیم مادرودختر بودن

یبار میخواستم برم دوش بگیرم درخونه رو زد دختره

شوهرم دروباز کرد دختره گفت درخونمون قفل شده بذاربیام تو ازتوبالکنتون برم توبالکن خودمون درواز داخل بازکنم شوهرم گفت نه خانومم رفته دوش بگیره بذار بیاد بعد میام دروبراتون از تو راه پله بازمیکنم

دختره باز میگفت نه بذار بیام ی لحظه

حالا من جلودرحموم مونده بودم ببینم آخرش چی میشه😁

طبقه بالا هم برادر دختره زندگی میکرد میتونست بره در اونو بزنه کمکشون کنه

خونه ما دیوار به دیوار بود با مادرودختره

همیشه فکر میکنم چه جراتی داشته دختره

مثلا اگر طرف آدم نادرستی بود چی؟

عزیزم تمام مطلقه ها بد نیستن اما متاسفانه نمیدونم دقیقا علتش چیه جاذبه بالایی دارن من دوست پسرم یادم ...

یه خانوم ارایشگر بود میگفت ۹۵درصد مشتریهام مطلقه ان،البته دور از جون بعضیهاشون میگفت یه سریشون واقعا آشغالن،میگن با مرد متاهل دوست میشیم تا هرکاری خواستیم و هر خرجی تراشیدیم نه نگه از ترس زنش،ولی پسرای مجرد چیزی وهسه از دست دادن ندارن و واسمون شاخ میشن

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
یه خانوم ارایشگر بود میگفت ۹۵درصد مشتریهام مطلقه ان،البته دور از جون بعضیهاشون میگفت یه سریشون واقعا ...

😧😧😧😧😧😧

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون
یه خانوم ارایشگر بود میگفت ۹۵درصد مشتریهام مطلقه ان،البته دور از جون بعضیهاشون میگفت یه سریشون واقعا ...

اثتثنا هم وجود داره این آقایی که راجع بهش حرف زدم یکم قیافه و هیکل و این چیزاس درست و حسابی و عامیانه تر دخترکش بود به واسطه شغلی که داشت برخوردش با خانومای پولدار زیاد بود کارش رده پایین بود چون تحصیلاتم نداشت شغلش آنچنانی نبود اما خب به واسطه ی قیافه خیلیا جذبش میشدن آخرین موردی که فهمیدم یه خانوم 45 ساله بود که جدا شده بود بعد به این گفته بود بیا برات لباس مباس درست حسابی میخرم فقط تو یه مهمونی همراهم باش ماشینشم داده بود زیر پاش باشه😐😐😐😐