2777
2789
عنوان

شما جای من بودید حس بد نمیگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زیاد شده این تنوع طلبی ها

پناه بر خدا

اصلا این مشکلات از همین روابط ساده بوجود میاد

چه معنی داره مردی بره خونه یه زن غریبه وسایلشو درست کنه

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

جز شوهر تو کس دیگه ایی رو نمیشناسه ک همش بتید شوهرت بره درست کنه؟ 

برو رک بهش بگو عزیزم دفعه ی دیگه زنگ بزن لوله کس یا تعمیرکار. شوهر من تو کارای خونه خودمون مونده. البته یه جوری با احترام بگو ک دلش نشکنه خدای نکرده. و اینکه کینه ب دل نگیره. 

درضمن من درست نفهمیدم. این همسایه تون میدونسته ک داداش اون یکی همسایتون زن و بچه داره؟ میدونسته و باهاش رابطه داشته؟؟؟؟ 

اگه اینجوری باشه خب خطرناکه و باید مشورت کنی ببینی چیکار کنی. البته حساس نشو. بیخودی گیر نده. مهربون باش. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

عزیزم تمام مطلقه ها بد نیستن اما متاسفانه نمیدونم دقیقا علتش چیه جاذبه بالایی دارن من دوست پسرم یادمه بیشتر با زنای مطلقه و گاها خانومای شوهردار میپرید یه بار پرسیدم چرا گفت مطلقه قر و فرش کمتره کم توقع تره اندازه ی تو فیلمام بلده کارا و زنای متاهله شوهردارم وقتی باهاشون دوست میشم و رابطه داریم حس فتح قله های دست نیافته رو دارم که تونستم زنه یه مرد دیگه رو تصاحب کنم احساس قدرت بهم دست میده 😔😔😔😔خیلی بی صفتن

اون کاری که براش انجام بده شوهرم تو اونکاره گفت خراب شده بهم گفت میشه بیای درست کنی برام

هرچی عزیزم همسرت باید باشما میرفت نشون بده بهش ک ناراحت شدی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم تمام مطلقه ها بد نیستن اما متاسفانه نمیدونم دقیقا علتش چیه جاذبه بالایی دارن من دوست پسرم یادم ...

چقدر لاشی بوده. عوضی اشغال. سر مادر و زن و دخترش  میاد. اونوقت چ حسی بهش دست میده؟ حس اشغال توی فاضلاب رو

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من