2777
2789

بچه ها بنظرتون واسه کسی که نظام قدیمه مطالب خیلی غریبه؟سخت میشه یا تقریبا شبیه؟خیلی گیر کردم واسه سال بعد میخوام کنکور بدم توروخدا بگید مطالب به هم مربوطه یا خیلی عوض شده؟تجربی ام 

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جديدم

فك كنم مال شما كامل تره

ما حذفي زياد داربم

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
ریاضیو فیزیک که همونه خیلی آسونتر زیست و شیمی هم خیلی کم حجم تر

ینی فقط همون مطالبه؟چیز جدیدی اضافه نشده؟

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

کسی که نظام قدیم خونده خیلی راحت میتونه نظام جدید یاد بگیره چون حجمشو خیلی کم کردن و اسونش کردن براشون

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

اگر بحواین توی رشته های خوب در دانشگاه معتبر روسیه تحصیل کنید میتونم کمک اتون کتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نظام جدیید بده به نفعته

همه میگن اسون تره ولی من از اینکه کلا عوض شده باشه میترسم 

من جديدم فك كنم مال شما كامل تره ما حذفي زياد داربم

فقط حذفی؟ینی چیزی اضافه نشده عزیزم؟