بچه ها بنظرتون واسه کسی که نظام قدیمه مطالب خیلی غریبه؟سخت میشه یا تقریبا شبیه؟خیلی گیر کردم واسه سال بعد میخوام کنکور بدم توروخدا بگید مطالب به هم مربوطه یا خیلی عوض شده؟تجربی ام
💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
مخصوصا كنكور ٤٠٠ ي سري حذفيات جديدم از كتاباي ما دارن تازه
دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
منم قدیمم میخوام جدید ازمون بدم سال دیگه .. فکر کنم سخت ترین بخشش خرید منابع جدید باشه و گیر اوردن کتابای درسیشون .. اونم بااین قیمتا و تنوع کمک اموزشیا
اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
ببینم عزیزم منم شرایط تو رو دارم و کلی تحقیق کردم و کتاب های نظام جدید رو هم نگاه کردم.ریاضیش همونه فقط انتگرال حذف شده،فیزیک آینه و عدسی حذف شده و حرکت و دینامیک خیلی کم حجم تر و سبک تر شده، زیست قارچ و آغازی و باکتری و کل مسائل ژنتیک مندلی و ژنتیک جمعیت حذف شده.شیمی ش ولی یکم متفاوته و جای کار داره