2777
2789
عنوان

لطفا نظام جدیدو قدیم بیایید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 54 پست

برای یه قدیم بره جدید سخته که بخواد توی یکسال خودشو وفق بدع با جدید

چون تو هم باید یادبگیری  هم به تسلط برسی که دو موضوع متفاوت هست.

سال ۱۴۰۰ قدیم هست مطمن باش

چون سنجش و مافیا همش براشون منفعته

فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیز جدیدی نیست فقط زیست اسامی عوض شدن

من امسالم کنکور میدم نظام قدیمو انتخاب کردم تقریبا هم خوندم ولی میدونم اون چیزی که میخوامو نمیارم.‌.‌.اگه اینجوری باشه که خوبه مرسی گلم

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
فقط حذفی؟ینی چیزی اضافه نشده عزیزم؟

ن عزيزم تا جايي ك ميدونم حذفي داشتيم ك اضاف نداشتيم

مخصوصا كنكور ٤٠٠ ي سري حذفيات جديدم از كتاباي ما دارن تازه 

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
من نظام قدیمم .. نظام جدید اسونتره اماااااااا کلمات فارسی زیست واقعا رو مخن چی میشد همون انگلیسیش که ...

خیلی زیست جدید مسخره شده 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️

منم قدیمم میخوام جدید ازمون بدم سال دیگه .. فکر کنم سخت ترین بخشش خرید منابع جدید باشه و گیر اوردن کتابای درسیشون .. اونم بااین قیمتا و تنوع کمک اموزشیا

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

ببینم عزیزم منم شرایط تو رو دارم و کلی تحقیق کردم و کتاب های نظام جدید رو هم نگاه کردم.ریاضیش همونه فقط انتگرال حذف شده،فیزیک آینه و عدسی حذف شده و حرکت و دینامیک خیلی کم حجم تر و سبک تر شده، زیست قارچ و آغازی و باکتری و کل مسائل ژنتیک مندلی و ژنتیک جمعیت حذف شده.شیمی ش ولی یکم متفاوته و جای کار داره

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟