2777
2789
عنوان

چند تا از عادتای خوب و شخصی روزانتونو بگید یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر زنان گفت هرروز باید حمام کنی چیکارکنم پس؟

منم نشنیدم کسی بگه حمام روزانه بده چون همه میگن خوبه و سلولای مرده رو از بین میبره.اما شستن هرروز موها خوب نیس

بوخودا😂😂😂اخه پوست من خیلی عجیبه.اگه روزی یبار بیشتر بشورم‌ وحشتناک میشه.بسیار نازک و شله.صب ک بید ...

ماسک خوب بذاری واقعا خوبه و سعی کن ابرسان و مرطوب کننده در طول روز حتما استفاده کنی

روزی یبلار بشوری کافیه زیاده روی تو شستن  به پوست آسیب میزنه .منم هرشب قبل خواب صورتم رو با فیس ...

چقد خوبه که باوجود بچه انقدر زندگیتون روی برنامس.موفق باشین👌❤

شامپو بدن بچه.دکتر پوستم تایید کرده چون پوستم مختلطه.خداروشکر تا الان خوب بوده واسم

میشه ویژگی های پوست مختلط رو واسم توضیح بدی؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

حس میکنم مفیدترین کارم اینه که هروز اهنگ میزارم میرقصم یه دل سیرررررررررررررررر

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

عزیزم اولا که من اینجا  زیاد میشنوم صورتشونو با شامپو بچه میشورن این کار خیلی اشتباه حتما باید با شوینده مخصوص پوست شتستو شو بشه اونم نه ۳ بار  در روز ۱ بار چون چربی مفید پوستو میگیری

من از تیپم فقط حلقه میزنم که چاق شکم نیارم باوجود دوتا زایمان شکم ندارم یه عادت خوب دیگه به هیچ وجه اسراف نمیکنم دوستان عزیز بااجازه اسی میشه به دخترم رای بدینhttp://ghadirfestival.com/painting/?contest=photo-detail&photo_id=2357

چقد خوبه که باوجود بچه انقدر زندگیتون روی برنامس.موفق باشین👌❤

ممنون گلم همچنین 😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم نشنیدم کسی بگه حمام روزانه بده چون همه میگن خوبه و سلولای مرده رو از بین میبره.اما شستن هرروز مو ...

من نرم محاله بتونم کار کنم باید اول دوش بگیرم بعد کار کنم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
میشه ویژگی های پوست مختلط رو واسم توضیح بدی؟

من پیشونیم و روی بینیم چربه و باقی جاها تقریبا خشک.اگه پوستمو بشورم مرطوب کننده نزنم بعد چن ساعت پیشونی و روی بینیم فوق العاده چرب میشه و جاهای دیگه بخصوص کنار لبم خشک

پوست چزب کاملا چربه پوست خشک.هم شدیدا خشکه پوست مختلط یعنی گونه و کنار بینی چربه بقیه خشک یا برعکس یعنی بعضی نواحی چربه بعضی نواحی خشک