2777
2789
عنوان

چند تا از عادتای خوب و شخصی روزانتونو بگید یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست
اختیار دارین شما😂😂

بوخودا😂😂😂اخه پوست من خیلی عجیبه.اگه روزی یبار بیشتر بشورم‌ وحشتناک میشه.بسیار نازک و شله.صب ک بیدار میشم میشورم تا فردا صب.مسواکم‌صب و ظهر و شب میزنم.ماسک صورتم‌قبل بارداریم میزاشتم.الان حوصله اونم‌ندارم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر زنان گفت هرروز باید حمام کنی چیکارکنم پس؟

حمام کامل نگفته باید فقط پایین تنه‌تو بشوری یا اگ خواستی فقط بدنتو اونم با آب خالی بشوری و فقط اون ناحیه رو شامپو بچه یا ی شوینده ملایم بزنی

اب خوردن هرروز ب موها و مخصوصا اینکه هر بار شامپو هم بزنی موهارو نابود میکنه خوب

یک روز درمیون یا دو روز درمیون باید بشوری موهاتو

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
با شامپو که برای بچه هست کاملا اشتباهه از ژل شستشو استفاده کن عزیزم چوم شامپو بچه بخاطر ترکیباتش بعد ...

ژل شستشو میگن برای پاک کردن ارایش خوبه و استفاده زیادش به پوست اسیب میزنه.دکترم واسه پوستم تاییدش کرد چون پوست با پوست فرق داره

روزی یبلار بشوری کافیه زیاده روی تو شستن  به پوست آسیب میزنه .منم هرشب قبل خواب صورتم رو با فیس واش میشورم و مرطوب کننده میزنم. صبح ها هم ضد آفتاب و رژ.

برنامه کاریم هم اینطوریه که هر روز صبح اولرتخت رو مرتب میکنم بعد میرم دستشویی و یکم به خودم میرسم بعد صبحونه میخورم با بجه هام .بعدش جاروبرقی و تی و دستمال و گردگیری و .....بعد ناهار میخوریم بعد ناهار هم تا غروب با بچه هام وقت میگذرونم. غروب خونه رو مرتب میکنم دوش میگیرم آرایش میکنم و بچه هارو تمیز میکنم و چایی دم و منتظر همسر جان که بیاد از سرکار☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
 احساس کردم داری ب پوستت اسیب میزنی بازیاده روی این کارها

روزی چند بار منظورم یک بار صبح که بیدار میشم بخاطر اینکه شبش مرطوب کننده زدم یک بار که حمام میرم و یکبارم اخرشب قبل مرطوب کننده.

روزی چند بار منظورم یک بار صبح که بیدار میشم بخاطر اینکه شبش مرطوب کننده زدم یک بار که حمام میرم و ی ...

اها  اینطوری خوبه . من برعکس خیلی کم پیش میاد استفاده کنم مرطوب کننده زیاد بزنم ب دستم  چرب باشه صورتمم میزنم وگرنه سال یبار نمیزنم ب صورت 😁 ماسک و غیره ...همینطور