2777
2789
عنوان

چند تا از عادتای خوب و شخصی روزانتونو بگید یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست
من پیشونیم و روی بینیم چربه و باقی جاها تقریبا خشک.اگه پوستمو بشورم مرطوب کننده نزنم بعد چن ساعت پیش ...

منم تقریبا اینجوریم

مثلا وقتی از حموم میام یا وقتی صورتمو میشورم

چونمو بینیم و پیشونیم چربه

اما رو گونه هام تقریبا خشکه

جالبیش اینه که رو گونمم بیشتر جوش میزنه بااینکه خشک تره

یعنی واسه منم مختلطه؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

من پیشونیم و روی بینیم چربه و باقی جاها تقریبا خشک.اگه پوستمو بشورم مرطوب کننده نزنم بعد چن ساعت پیش ...

پوست منم مختلط پیشونی و بینیم به شدت چرب و اطراف دهانم خشک

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول خییییلی خوبه که👌👌

اره اهنگام نباید قط بشن.... محرم هم بیاد مداحی میزارم یه دل سیررر گریه میکنم مدلمه باید سبک شم حالا یا با خنده یا با گریه

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
عزیزم اولا که من اینجا  زیاد میشنوم صورتشونو با شامپو بچه میشورن این کار خیلی اشتباه حتما ...

من با دکتر مشورت کردم شامپو بدن بچه واسه پوستم خوبه.و چون شب مرطوب کننده یا وازلین میزنم صبح باید بشورم حمامم که هرروز میزم شبم چون ارایش دارم و میخوام مرطوب کننده بزنم میشورم

منم تقریبا اینجوریم مثلا وقتی از حموم میام یا وقتی صورتمو میشورم چونمو بینیم و پیشونیم چربه اما ر ...

اره دیگه وقتی همه جای صورتت ی جور نیس و جایی خشک و جایی چربه مختلط محسوب میشه

اخ اخ خیلیم بده کرم پودر میزنم بد میشه همیشه باهاش مشکل دارم

چن ساله کرم پودر و پنکک و بوسیدم گذاشتم کنار 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
سلام ببخشید میشه بگی از چه مارک لوسیون بدن استفاده می کنی ؟ 

آروماتیک.بخاطر درصد گلیسیرین بالاش خیلی پوستمو مرطوب و نرم میکنه.من که راضیم باید ببینی به پوستت میسازه یا نه

چن ساله کرم پودر و پنکک و بوسیدم گذاشتم کنار 

منم فقط موقعی که مهمونی میرم میزنم یا جاهایی که خیلی رودروایسی دارم.از وقتیم این کارو میکنم پوستم خیلی بهتر شده

آروماتیک.بخاطر درصد گلیسیرین بالاش خیلی پوستمو مرطوب و نرم میکنه.من که راضیم باید ببینی به پوستت میس ...

من پوستم خیلی خشکه یعنی با اب بشورم هم خشک میشه😧 برای موهات  از چه سرمی استفاده می کنی ؟ من موهام خشکه

من پوستم خیلی خشکه یعنی با اب بشورم هم خشک میشه😧 برای موهات  از چه سرمی استفاده می کنی ؟ من مو ...

خب وقتی خشکه روزانه از مرطوب کننده و ابرسان حتما استفاده کن.موهامم خشک نیس سرم مو روغن ارگان  مورال اپ استفاده میکنم و واقعا راضیم.بعد حمام که میزنم و سشوار میکنم موهام صاف صاف میشه و خیلیام که میبینن موهامو فکر میکنن کراتینه کردم