مثلا من خودم ختما باید درطول روز چندین بار صورتمو با شامپو بدن بچه بشورم و بعدش ابرسان یا مرطوب کننده بزنم.هرروز حتما باید حمام برم و موهامو سرم مو بزنم.ظهر و شب حتمااااااا مسواک بزنم.هر دو روز یه بارم ماسک صورت بذارم و هفته ای یه بار اسکراب.شب قبل خواب صورتمو بشورم و وازلین بزنم یا مرطوب کننده.شمام بگید اگه دوست دارین
من پیشونیم و روی بینیم چربه و باقی جاها تقریبا خشک.اگه پوستمو بشورم مرطوب کننده نزنم بعد چن ساعت پیش ...
منم تقریبا اینجوریم
مثلا وقتی از حموم میام یا وقتی صورتمو میشورم
چونمو بینیم و پیشونیم چربه
اما رو گونه هام تقریبا خشکه
جالبیش اینه که رو گونمم بیشتر جوش میزنه بااینکه خشک تره
یعنی واسه منم مختلطه؟
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اولا که من اینجا زیاد میشنوم صورتشونو با شامپو بچه میشورن این کار خیلی اشتباه حتما ...
من با دکتر مشورت کردم شامپو بدن بچه واسه پوستم خوبه.و چون شب مرطوب کننده یا وازلین میزنم صبح باید بشورم حمامم که هرروز میزم شبم چون ارایش دارم و میخوام مرطوب کننده بزنم میشورم
من پوستم خیلی خشکه یعنی با اب بشورم هم خشک میشه😧 برای موهات از چه سرمی استفاده می کنی ؟ من مو ...
خب وقتی خشکه روزانه از مرطوب کننده و ابرسان حتما استفاده کن.موهامم خشک نیس سرم مو روغن ارگان مورال اپ استفاده میکنم و واقعا راضیم.بعد حمام که میزنم و سشوار میکنم موهام صاف صاف میشه و خیلیام که میبینن موهامو فکر میکنن کراتینه کردم