2777
2789

سلام خانوما کهیر از علائم کرونا هست یا نه. از سر شب بدنم کهیر زده پسرمم تب کرده بود ولی الان خدا رو شکر تبش اومده پایین. به نظرتون کرونا س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که زیاد طبعش گرم بوده باشه زیاد نخوردید؟یا اینکه حساسیت داشته باشید؟کرونا علائم پوستیش فقط یه چیز هست که بش میگن انگشتان کوویدی که خیلی کم اتفاق میفته تو تعداد کمی از افراد

به نظرت باید تست بدم . علائم دیگه ای ندارم

علايم ديگه نداري!؟ درد بدن تب سرفه!؟

اگه نداري نه

اگه داري خوب بازم دكتر ميگه به جاي تست دادن خودتونو دو هفته قرنطينه كنيد

مگه اينكه كارمند باشي مجبور باشي براي اينكه قرنطينه بشي

ازمايش بدي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
علايم ديگه نداري!؟ درد بدن تب سرفه!؟ اگه نداري نه اگه داري خوب بازم دكتر ميگه به جاي تست دادن خودت ...

اخه نمیشه دو تا بچه کوچیک دارم. نه علائم دیگه ای ندارم میترسم بعدا علائمای دیگش بیاد

بعد چند روز مریضی خودشو نشون میده اصولا..ولی حتما دم کرده ی زنجفیل زاید مصرف کن خیلی موثره قرص ویتامین سی ام هر یه بستش ۱۰ تومنِ تقریبا از دارو خونه بگیر روزی یکی یا نصف یکیشو بمک یا بجو.کلا کرونام نداشته باشی این دوتا کار ایمنی بدنُ خیلی بالا میبره