2777
2789

بچه هام خیلی خیلی شدید اسهال میرن یعنی ممکنه از غذاشون باشه بهشون فرنی و سرلاک و سیب زمینی و تخم مرغ و گاها میوه میدم بردیم دکتر شیر خشک ببلاک ال اف داد و کدی لاکت مصرفشون کردم خوب شدن الان ک شیرخشک خودشو میدم دوباره اسهال شدن دیگه خسته شدم😔😔😔هی ببر بشور  الان اسهال شد خوابه خوابم هست چجوری ببدم بشورم  تجربه ای دارین بگین اسهالشو چجوری قطع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هفت ماهه دارم دقیقا .روزی  دو سه بار پی پی میکنه .بچه شما مگه چند بار میکنه ؟

اوف پی پیش اگع سفت باشه ک اشکال نداره والاه دیگه هرساعت یبار اسهال میشن اونم ابکی تا زیر بغلشون میاد بالا😭😭😭😭

اوف پی پیش اگع سفت باشه ک اشکال نداره والاه دیگه هرساعت یبار اسهال میشن اونم ابکی تا زیر بغلشون میاد ...

اره اسهال ابکی باشه باید ببرین دکتر .

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟

برنج و نعنا خشک شده روی ماست بریزید بخورن 

میوه هم الان ندین که خودش باعث اسهاله جز سیب که خوبه 

شربت به لیمو هم خوبه 

خود شیر عوض کردن معمولا باعث اسهال میشه 

مواظب باشید از رو زمین چیزی ندارن دهنشون 

آب زیاد بخورن که آب بدنشون کم نشه 

بعضی دکترها پودر او ار اس هم میدن اگر اشتباه نکنم تا چند روز 

کاری نکردی براش؟

اخه من زیاد نیست یکم نفخم داره من زیرنظر دکتر خودشه دکترش عاااااالیه هروقت خدایی نکرده چیزی باشه فوووورا یه روزه خوب میشه بچه م خدا خیرشون بده 

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

قطره پدی لاکت خیلی مهمه و عالیه

کپسول پروبیوتیک بریز داخل ماست ابمیوه

زینک ۴ سی سی هر روز بده

کته ماست ترجیحا نمکی باشه

اگر خیلی بیرون روی داره زیر انداز یکبار مصرف از داروخانه بخر 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اخه من زیاد نیست یکم نفخم داره من زیرنظر دکتر خودشه دکترش عاااااالیه هروقت خدایی نکرده چیزی باشه فوو ...

آخی دیلان

خواهرم خیلی اصرار داشت اسم دخترمو دیلان بزارم...

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین