2777
2789
عنوان

چدن اجاق گاز

337 بازدید | 15 پست

سلام میشه چدن های اجاق گازو تو یه لگن بزارم و روشون جرم گیر (من)بزیزم خوب تمیز میشه کسی استفاده کرده از (من)؟

ای وای دارم رد میدم از بیست به چشات صد میدم دلو واست میدم ای وای دارم رد میدم😍😍😍😍

نه نمیشه میگم چکار کن ولی برام دعا کن و صلوات بفرست خونه دار بشم

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیسه زباله بزرگ برمیداری و چدنای گازتو با سیف کرمی میذاری تو کیسه همه جاشو خوب سیف میزنی بعد با دستکش پخشش کن یه چند تا اسپری شیشه پا کن یا چند منظوره یا گاز پاککن هم بزن روش تا رطوبتش بیشتر باشه بعد در کیسه رو ببند بذار دوساعتی برا خودش تو حموم باشه بعدم راحت با یه فرچه فرش یا سیم بساب میشه عینه اولش

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
لوله باز کن بریز شب تا صبح بمونه بهدش ماسک بزن هواکش حموم رو روشن کن. با اب ولرم بشور

لوله باز کن خطر ناکه خیلی زیاد 

اره عزیزم فقط رقیقش نکنی بزن به چدنا بعد اسپری چند منظوره یا گاز پاکن بزن بذار تو کیسه ها اگه کیسه نذاری خشک میشه اثر نمیکنه