2777
2789
عنوان

عقب بودن رشد جنین در هفته ۳۳ !!! 😢

12172 بازدید | 47 پست

سلام دوستان 

من امروز طبق تاریخ اخرین پریودیم ۳۳ هفته و دو روز هستم 

الان رفتم سونوگرافی  اندازه های جنین ۳۲ هفته و یک تا ۳ روز بود 

و وزن جنین ۳۱ هفته و دو روز بود 

از نظر اجزا یک هفته عقبه 

از نظر وزن دو هفته 

وزنش ۱۸۰۰ بود 

کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ 😢😢

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم تا دو هفته مشکل نیست ولی با دکترت مشورت کن لازم باشه میگه زایمان کنی 😃 نگران نباش 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بله عزیزم .من هفته ۳۲ بچم ۱۷۰۰ بود .حدود دوهفته بهم گفت رشدش کمه. 

الان دوسال و سه ماهشه.از دیوار راست بالا میره 😁😁

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
بله عزیزم .من هفته ۳۲ بچم ۱۷۰۰ بود .حدود دوهفته بهم گفت رشدش کمه.  الان دوسال و سه ماهشه.از دی ...

چند هفته و با وزن چند به دنیا اومد بچتون عزیزم ؟ 

چند هفته و با وزن چند به دنیا اومد بچتون عزیزم ؟ 

من سزارین شدم .هفته ۳۸ .وزنش ۳۲۱۰ گرم شده بود .

از الان بستنی هر روز بخور .دلستر .گوشت کبابی .

نگران نباش .ان شالله سالم میاد بغلت 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
من سزارین شدم .هفته ۳۸ .وزنش ۳۲۱۰ گرم شده بود . از الان بستنی هر روز بخور .دلستر .گوشت کبابی . نگر ...

ممنون عزیزم خیلی نگرانم 

میخوام فردا یه حای دیگه هم سونو برم 

یه کالر داپلر برو  اگه خونرسانی مشکل نداره رو تغدیه ت کار کن  من دخترم همینجور رشدش ع ...

چند گرم بود وزنش که ای یو جی ار شد عزیزم ؟ یادت نمیاد ؟ 

یه کالر داپلر برو  اگه خونرسانی مشکل نداره رو تغدیه ت کار کن  من دخترم همینجور رشدش ع ...

هفته ۲۹ وزنش ۱۳۰۰ بود  یعنی ممکنه خونرسانی مشکل بهم زده باشه؟