2777
2789
عنوان

عقب بودن رشد جنین در هفته ۳۳ !!! 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 12172 بازدید | 47 پست
هفته ۲۹ وزنش ۱۳۰۰ بود  یعنی ممکنه خونرسانی مشکل بهم زده باشه؟

ببین الان برا شما دوهفته تاخیر زیاد نگران کننده نیست ولی لازمه ک هوشیار باشی 

بیشتر از دوهفته ک بشه باید حتما پیگیری کنی 

نگران نباش مثل کاربری ک بالا بهت گفت تا وقت زایمان وزنش خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان برا شما دوهفته تاخیر زیاد نگران کننده نیست ولی لازمه ک هوشیار باشی  بیشتر از دوهفته ...

فردا میرم همون جایی که سونوهای قبلیمو میدادم 

چون این جایی که امروز رفتم مرکز سونوگرافی بود اما اونی که همیشه میرفتم پریتانولوژیست بود دکترش اگر اونم بهم کفت عقبه یه فکری میکنم 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
من سزارین شدم .هفته ۳۸ .وزنش ۳۲۱۰ گرم شده بود . از الان بستنی هر روز بخور .دلستر .گوشت کبابی . نگر ...

ماشاالله وزنش عالی بوده 

یادت نمیاد ۳۸ هفته و جند روز زایمان کردی؟ 

واااي عزيزم ببين فقط ميگم بيخيال باش و حرص نخور

از هفته ٢٨ مشكلاتم شروع شد گفتن شكم نسبت به هفته بارداري كوچيكه رفتم سونو گفتن ٢٦ هفته و دو هفته رشد عقب

ديگه تا اخر بارداري انواع قرص و ازمايش و سونو رنگي دوهفته يبار و انواع دكتر فرستادن هر دو هفته يبار دو ميليون هزينه ميكردم و اخرشم هفته ٣٧ سونو زد iugr و وزن ٢٣٩٠ و رشد ٣٤ هفته دقيقا يك هفته بعدش سزارين شدم پسرم با وزن سه كيلو قد ٥٠ كاملا سالم و خوب دنيا اومد

فقط سه ماه استرس و فشار عصبي موند برام و سونوهايي كه همشون اشتباه كردن

خودمم فقط جاي گرون معتبر و معروف ميرفتم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ماشاالله وزنش عالی بوده  یادت نمیاد ۳۸ هفته و جند روز زایمان کردی؟

به نظرم ۳۸ هفته و چهار  روز بودم .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
ممنون عزیزم خیلی نگرانم  میخوام فردا یه حای دیگه هم سونو برم

عزیزم نگرانی و استرس از هر چیزی مضر تره برای جنین .

خودتو با انواع میوه تقویت کن .پروتئین  و لبنیات هم بخور .برای آرامش خودت و نی نی قرآن بخون .اهنگ شاد بزار .به نظرم سونو هم نیاز نیست برید .این چند هفته تازایمان بیشتر استراحت کنید. شاید وقتی بچه ت دنیا اومد مجبور باشی کمتر بخوابی . 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
واااي عزيزم ببين فقط ميگم بيخيال باش و حرص نخور از هفته ٢٨ مشكلاتم شروع شد گفتن شكم نسبت به هفته با ...

خداروشکر که بسلامت اومد بغلت عزیزم 

من اخه تا هفته ۲۹ یه جا دیگه میربتم و همه چی اوکی بود و وزنشم ۱۳۰۰ بود 

دیروز  گفتم یه سونو برم که هغته ها روهم بزنه 

حالا میخوام امروز دوباره برم پیش سونوی قبلی 

شاید واقعا این سونوگرافی اشتباه کرده چون دوستمم پارسال رفته بود پیشش بهش گفته بود وزن جنینت کمه 

تا دوهفته اشکالی نداره هااا  اره پیش پرتانولوزی بری بهتره

دکتر سونو به خودمم گفت مشکلی نداره اما خودم خیلی حساسم 

دلم میخواد نی نیم وقتی به دنیا میاد وزنش خوب باشه 

من یکشنبه رفتم سونو ۱۷۰۰بود وزنش هفته۳۱،برا شمام خوبه نگران نباش

من ۳۳ هفته و ۲ روز بودم اما توی سونو اندازه هاش همه توی هفته ۳۲ هست .. 

احتمالا امروز یه جای دیگه میرم مجددا سونو میدم