2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که خیانت میکنم چطور؟😞

خب نکن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

دقیقا👏👏👏👏👏

من التماااااسش میکردم میگفتم اگه نمیخوای منو چرا مثل کرد نمیگی بهم؟؟؟؟ چرا راحت نمیگی یکی دیگه رو دوست داری و جدا بشیم میگفت نه من دوست دارم بعد هر روز با یه دختر جدید میدیدمش واقعا حس خوبیه ادم از درون و بیرون میشکنه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
دقیقا👏👏👏👏👏 من التماااااسش میکردم میگفتم اگه نمیخوای منو چرا مثل کرد نمیگی بهم؟؟؟؟ چرا راحت نمی ...

خیلی حس بدیه ادم از درون هزار بار میشکنه 

خاله من شوهرش بهش خیانت کرده افسرده شد نمیتونه خودشو جمع و جور کنه

دقیقا👏👏👏👏👏 من التماااااسش میکردم میگفتم اگه نمیخوای منو چرا مثل کرد نمیگی بهم؟؟؟؟ چرا راحت نمی ...

من تجربه نکردم ولی وقتی بهش فکر میکنم انگار ی چیزی درونم فرومیریزه، خیلی سخته، امیدوارم خدا خودش کمکتون کنه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔