بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
من التماااااسش میکردم میگفتم اگه نمیخوای منو چرا مثل کرد نمیگی بهم؟؟؟؟ چرا راحت نمیگی یکی دیگه رو دوست داری و جدا بشیم میگفت نه من دوست دارم بعد هر روز با یه دختر جدید میدیدمش واقعا حس خوبیه ادم از درون و بیرون میشکنه
مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
دقیقا👏👏👏👏👏 من التماااااسش میکردم میگفتم اگه نمیخوای منو چرا مثل کرد نمیگی بهم؟؟؟؟ چرا راحت نمی ...
من تجربه نکردم ولی وقتی بهش فکر میکنم انگار ی چیزی درونم فرومیریزه، خیلی سخته، امیدوارم خدا خودش کمکتون کنه
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔