2777
2789
دقیقا نامردا همه حرفاشون یکیه خداعدالتت کجاس پس نفسم بالانمیاد

من چهارسال این دورانو گذروندم ولی الان خداروشکر میکنم که یه همچین ادمی گورشو از زندگیم گم کرد

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه نکردم ولی وقتی بهش فکر میکنم انگار ی چیزی درونم فرومیریزه، خیلی سخته، امیدوارم خدا خودش کمک ...

فدات شم

بزرگترین کمک خدا بهم این بود که این سختی رو کشیدم و خیانتاشو با چشم خودم دیدم تا بتونم قیدشو بزنم 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
فدات شم بزرگترین کمک خدا بهم این بود که این سختی رو کشیدم و خیانتاشو با چشم خودم دیدم تا بتونم قیدش ...

قربون دل رنج کشیده‌ات

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

قربون دل رنج کشیده‌ات امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

عزیز دلمی فدات شم

انشالا که شما صدسال کنار هم بدون هیچ مشکلی کنار عزیزاتون زندگی کنید❤❤❤

فکر کنم نامزدشه چون توی تاپیکش گفته توی عقدن

واای خدایی عقد باشن وخیانت کنه خیلی ناجوره اگه میبینه که نمیخادش باید سریع تموم کنه.اخه چه فایده ای داره دوروز دیگه برن سرخونه زندگی تازه مسایل دیگه پیش بیاد.حالا دوست پسر دوست دختری زیاد مهم نیست اصولا تواین جور روابط پسرا مخصوصا میگن که من فقط تو رو دارم ولی پشت قضیه ۳۰۰ نفر دیگه رو دارن ولی ازدواج شوخی بردارنیس