2777
2789
واای خدایی عقد باشن وخیانت کنه خیلی ناجوره اگه میبینه که نمیخادش باید سریع تموم کنه.اخه چه فایده ای ...

اگر که طرف مقابلش رو دوست نداره باید جدا بشه نه اینکه هم با نامزدش باشه هم خیانت بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نمیزاشتی این کلیپ چقد بهم ریختم چقد حالم بدترشد ای خدا

من گذاشتم که اگر کسی به طرف مقابلش خیانت میکنه بدون چه بلایی به سر روح و روان اون طرف میاد

اگر ناراحت شدی من معذرت میخوام  

رفتاراش چطوري بود  ميخوام با شوهرم مقايسه كنم

نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید ولی بدون کسی که بخاد کاری بکنه به هر روشی میکنه 

رفتارای اونو هرکس میدید میگفت عاشق تر از این پسر وجود داره

پاهای منو بوس میکرد میگفت من کف پای مامانمو.بوس نکردم ولی کف پای تو رو بوس میکنم بدونی چقد عاشقتم

باور کن میخاستم دستمو بگیرم زیر آب مسافرت بودیم میگفت نه نه اب سرده تو دستتو نگیر زیر اب من خودم برات میشورم

همش قربون صدقه من میرفت، گوشیشو حتی دستم میداد مرتب بیرون میرفتیم باهم، خیلی گرم بودیم باهم، وقتایی که تو زشت ترین حالت بودم کلی قربون صدقم میرفت اگه این کارا رو نمیکرد انقدر خورد نمیشدم از خیانتش

ولی یاد گرفتم بهترین مرد و عاشق ترین مردم نباید بهش اعتماد 100 درصد داشت

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
واااا  چرا اينطوري كرد وقتي اينقدر خوب بود  پس از كجا فهميدي و شك كردي

هرزه و تنوع طلب بود 

خانوادم میخاستن بهم بزنن نامزدیمونو میومد التماس که من میدونم شما حق دارید ولی من خودم همه چیزو درست میکنم و فلان با خانوادش بخاطر من قهر میکرد اگه چند روز قهر میکردیم پیام میداد دلم تنگ شده و باید ببینمت و....

من اون موقع دبیرستانی بودم یه روز دیدم اومده کوچه کنار مدرسمون با ماشین وایساده یه دخترو سوار کرد رفت

رفتم خونه گفتم تو امروز تو کوچه مدرسمون بودی؟ گف نمیدونم یادم نیست😐 مگه میشه ادم یادش نباشه؟

این گذشت باز چند وقت بعد دوستم گفت امروز نامزدت باز اومده بود دنبال این دختره 

دو سه ماه بعدشم تو خیابون بودم یهو دیدم همون دختره داره میره در مغازه نامزدم وایسادن باهم حرف زدن 

حالا اینا فقط با این دختره بود 

چندیییین بار دیگه هم باز با دخترای دیگه دیدمش تو خیابون یا می فهمیدم با یکی دوسته شده که اون دخترا هم باز از مدرسه خودم بودن 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ازدواج کرده بودین؟

نامزدی بودیم عروسی نکردع بودیم

چقدر بد امیدوارم حال دلت به زودی خوب بشه برای چی خیانت کرد ؟

فدات شم❤

خداروشکر زود فهمیدی

اره روزی هزار بار خداروشکر میکنم