2777
2789
عنوان

همه چيو به خواهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 81 پست
میشه یه خلاصه بگی ماهم بفهمیم

نامزد خواهرم رو من اشناشون كردم

اول از من خوشش اونده بود كفتم من متاهلن چون پسر خيلي خوبي بود به خواهرم معرفي كردم

حالا خواهرم ميگه بخدا ك اين عاشقه تو 

ولي خودش ميگه بخدا ك رابطمون خواهر برادري 

امروز نامزدش گفت نو نباشي خواهرتو نميخوام من خواهر ميخوام

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خب نميگفتم بدتر بود  اون خودش ميگه بيا بگووو فقط پنهون نكن من همه چيو گفتم بهش تاحالا هيچ م ...

کار خوبی کردی ولی بنظرم قبل امتحان کردنبا همسرت مشورت کن ایشون اقاست تو این قضیه بهتر میدونه باید چیکار کنین 

نامزد خواهرم رو من اشناشون كردم اول از من خوشش اونده بود كفتم من متاهلن چون پسر خيلي خوبي بود به خو ...

خیلی کار اشتباهی کردی .

بجای خواهرت یه نفر دیگه که غریبه تر بود معرفی میکردی

ن خب نميگفتم بدتر بود  اون خودش ميگه بيا بگووو فقط پنهون نكن من همه چيو گفتم بهش تاحالا هيچ م ...

تو مرد ها رو نمیشناسی الان میگه مهم نیست اما یه کرم میوفته توی مغزش مغزشو میخوره روت حساس میشه گلم همه چی بهش نگو بیغیرت که نیست مطمعن باش بعدا مشکل پیدا میکنی

خیلی کار اشتباهی کردی . بجای خواهرت یه نفر دیگه که غریبه تر بود معرفی میکردی

اخه پسر خيلي خوبي بود 

مثلا من مريض بودم كلي خوراكي اينا يهو اورد شركتتتت برام 

نامزد خواهرم رو من اشناشون كردم اول از من خوشش اونده بود كفتم من متاهلن چون پسر خيلي خوبي بود به خو ...

این چه کاری بودی اخه 😦🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

تو مرد ها رو نمیشناسی الان میگه مهم نیست اما یه کرم میوفته توی مغزش مغزشو میخوره روت حساس میشه گلم ه ...

والا چيكار كنم نگي يك مشكل بگي يك مشكل