2777
2789
عنوان

اضافه وزن(چاقی)

219 بازدید | 33 پست

من قدم۱۵۵ هستش والان ۸۲ کیلو هستم.دوبار دکتر رفتم و رژیم گرفتم ولی باز موفق نشدم.سری دوم مشکل رفلاکس معده برام بوجود اومد ونتونستم ادامه بدم رفلاکسم طوری بود میزد به پشتم دردهام.خیلی حس بدی دارم.اول از ۸۶ کیلو به ۷۷ رسیده بودم ولی بخاطر معده نتونستم.چقدر حس بدیه😭مشکل اینه من پرخوری عصبی هم دارم

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

ببخشید دختر خانما یا مدرایی که امسال خیلی نگران درس بچشون بودن تدریس دروس مهم و اساسی ریاضی و فیزیک از اول دبستان تا سال دهم به صورت مجازی لطفا داوطلبان درخواست دوستی بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین من اصلا آدمی نیستم تبلیغ کنم. ولی خودم ازش رزیم گرفتم و واقعا راضی هستم. اگر میخاهی پیجش رو بدم. هزینه هم کمتر از بقیه و همه چیز داره تو رژیم فقط باید ترازو آشپزخونه داشته باشی

بین من اصلا آدمی نیستم تبلیغ کنم. ولی خودم ازش رزیم گرفتم و واقعا راضی هستم. اگر میخاهی پیجش رو بدم. ...

من تو دوران رژیم مشکل معده برام بوجود اومد

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
بنظرم واس پرخوری عصبی برو دکتر اعصاب اعصابت آروم کن بعد رژیم بگیر 

اخه همیشه پرخوری عصبی ندارم.کلا ژن ما خانوادگی چه پدری چه مادری چاقه😭

چی بگم عزیزدل خودم نزذیک بیست کیلواضافه دارم موندم چه خاکی توسرم بکنم قدمنم ۱۵۷وزنم بالای ۷۰کیلوازاون ورم کم کاری تیروییددارم هرروزبیشترچاق میشم قراره برم آزمایش

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

من برا پرخوري عصبيم و اضطرابم قرص آرام بخش ميخورم اشتهام كم شده ولي لاغر نميشم نميدونم چرا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️