2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خیلی بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست

من با مادرمم دعوا میکنم سر ظرف شستن(که نشورع)بعد اون به زن داداشش میگه بیا بشور😕⁦🙌🏻⁩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب بيشعورايي گيرماهاافتادن☹️من خودم خواهرشوهرم اصلادلم نمياددله زن داداشموبشكنم اينقدرسعي ميكنم حواسم وجمع كنم خدايي نكرده حرفي نزنم بدباشه ناراحت بشه ازخداخاستم هيچوقت دله هيچكسونشكنم زبونمم هيچكسوآزارنده،،بعضيامخصوصاميشينن فكرميكنن چجوري طفوبچزونن،،مادرشوهرخواهرشوهرمنم يه وقتايي همينجوري بيشعورميشن

همه ی شوهرا لال میشن اون ک باید رو شوهرت کار کنی جداست ،من ی اخلاق سگی که دارم بد جور کینه ای ام اگه مادرشوهرم حرف بزنه ک می زنه منم نمیرم خونه شون تا دو هفته ک بهانه میارم نمیرم بعدش هم ساعت ده شب می رم شام می خوریم همسرم میگه من کار دارم ۱۱ پا میشیم میایم ،از فحش دادن هم بدتره 

همه ی شوهرا لال میشن اون ک باید رو شوهرت کار کنی جداست ،من ی اخلاق سگی که دارم بد جور کینه ای ام اگه ...

منم ب دلم مونده .مادر شوهرم انقدر سر شوهرم سیاستداره گاهی فک میکنم دعاش کرده

اونوقت عروس ما همیشه حواسمون هست چه غذایی دوس داره یانداره همیشه بالا بالا میشونیمش همیشه احترام میذاریم اونقت به بابام گفته فیل هم بزرگه مگه باید بهش احترام گداشت؟😏

یهو دیدی خوردمت😏

مطمئن باش کرده ، مادرشوهر من وقتی فهمید شوهرم ی گوشی ۱۱ ملیونی خریده برام ی ربع نشد کاسه کوزه هامونو شکست اینجور موقع فقط باید صبر کنی و آیت الکرسی بخونی خدا ازشون نگزره