2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خیلی بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست

[QUOTE=149884057]اونوقت عروس ما همیشه حواسمون هست چه غذایی دوس داره یانداره همیشه بالا بالا میشونیمش همیشه احترام میذ ...[/QUOTE

تازه رفته ب فامیلاش گفته که چقدر این زبون بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت عروس ما همیشه حواسمون هست چه غذایی دوس داره یانداره همیشه بالا بالا میشونیمش همیشه احترام میذ ...

فرقی نمیکنه چه عروس چه مادرش شوهر چه خوارشوهر کلن وقتی طرف جنبه احترام نداره نباید زیاده روی کنی سوار میشن 

شوهرا واسه ما زبون دارن به چه تند وتیزی😒

من سعی میکنم زیاد عصبانیت از خودم بروز ندم خیلییییی صبر میکنم خییییییلی ولی خدا اون روز رو نیاره که دهن ام وا بشه شوهرم رو تا دسته قورت میدم خخخ خیلی باحال میشه وقتی می ترسه

گاهی آرزوی مرگشو میکنم.از بس اذیت میکنن

منم.اتفاقا دیشب ب همین فکر میکردم ک اگه مادرشوهرم مرد چه واکنشی نشون بدم چجوری رفتار کنم ک شوهرم نفهمه خوشحالم خخخ

البته من ب دل خودم صابون میزنم اون از هممون سالم تره والا