2777
2789
عنوان

بعله برون خواهرم دعوت نشدم عقدش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 104 پست

من یه موقه هایی انقدر یه چیزایی از خانوادم رو دلم سنگینی میکنه ولی زخم زبون دیگران و خانواده شوهر هزار برابر بدتره 

من بروی خودم نمیارم  اصلا جلو شوهرم ولی بعدا با رفتارم بهشون ناراحتیمو ابراز میکمم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی هیچوقت باهات صمیمی نبودن الانم عجیب نیست که تو مراسمشون نبودی.. علی الخصوص که راهتم دوره.. دوست داری برو دوست نداری نرو.. ولی اگه نری از طرفی فکرت می مونه اونجا شاید.. برو به نظرم

شوهرم میگه نریم، یعنی چی برای عقد نریم بعد پنجشنبه بریم رستوران؟؟؟ رستوران نرفته ایم؟؟؟ اینو شوهرم ...

خب دیگه نباید تعریف میکردی همه چیو براش 

اینجور موقه ها سریع مردا میخوان قطع رابطه کنن و غول بسازن از فامیل زنشون 

حالا فامیل خودشون باشه ندید میگیرن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بله برو این روزا تکرار نمیشه خواهرته از جونته به دل نگیراگرم ازش ناراحتی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

توروخدا گزارش بزنید برام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4842139/خرید-کردم-از-مادر-شوهرم-میترسم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
نه خواهرم اصلا، فقط گفت پنجشنبه رستورانه بیایید

به نظر منكه حرف مادرت  كاملا منطقي بود نميدونم بفيه كاربرها چرا همه گفتن بد بوده يه بله برون ساده است ديگه شما از شهر ديگه نيازي نيست بياين الانم محضر ها رو از هر طرف فقط دو تا سه نفر اجاره ميدن همراه باشن كه اونم مامان و باباتون هستن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهرم میگه نریم، یعنی چی برای عقد نریم بعد پنجشنبه بریم رستوران؟؟؟ رستوران نرفته ایم؟؟؟ اینو شوهرم ...

ببین گلم

به نطر من ، وقتی شوهرت خونه نیست ، زنگ بزن به مادرت ، حرفات رو بزن ، اگه واقعا دوست ندارن بری ، خب نرو

ولی به مادرت بگو اگه میخوای دعوت کنی ، رسما دعوت کن ، دیگه بقیه ش به خودمون مربوطه که بیاییم یا نه

درضمن خانواده داماد نمیگن ، عروس یه خواهر بیشتر نداشت، اونم نیومده!!!؟؟

نزار شوهرت بفهمه 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
به هرکس بگم تعجب میکنه

عزیزم منم شرایط مشابه شمارو داشتم خیلی.. خانوادم میگن اذیت میشن پیش خودشون ولی من دوس داشتم بهم میگفتن بیا.. خواهر منم اصلا بمن حتی زنگم نمیزنه بعد من مثل احمقا همیشه زنگ میزدم.. به زندگی خودت برس.. همیشه همینه یکی بامحبت و یکی سرد

اسی میشه دلیل سردبودن خواهرتو واضح بگی؟ بعد  اختلاف سنیتون چقده . کلا چی باعث شده خودبزرگ بین ...

موقعیت اجتماعیش، من سه سال بزرگترم، و مدرک دانشگاهی درست درمون ندارم، و اینکه ته ته ته دلش نسبت به من احساس کمتر بودن داره، ولی به ظاهر همیشه تحقیرم میکنه، وضع مالی من خوب نیست همیشه پولشو به رخم میکشه، حتی اگر شده با کمک کردن!!!