2777
2789
عنوان

بعله برون خواهرم دعوت نشدم عقدش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 104 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر شوهرت نیست؟ اختلاف فرهنگی ای چیزی دارین با شوهرت؟ انگار میخوان قایمت کنن

نه بابا، عادت دارن آدم حسابمون نکنن، ببین کلا مامان و خواهر من خیلی فاز مستقل بودن برمیدارند نمیدونن هم باید چکار کنن

ببین گلم به نطر من ، وقتی شوهرت خونه نیست ، زنگ بزن به مادرت ، حرفات رو بزن ، اگه واقعا دوست ندارن ...

اتفاقا من دلم میخواد بگن، تا برای اولین بار خواهرم بفهمه که به خواهرش هم نیاز داره

شاید چون راه دور هستی نمی‌خوان اذیت بشی ویا اینکه چند وقت دور شدی با عرض معذرت عادی شده نبودنت  ...

واسه خودمم خیلی عجیبه، اصلا خواهرم حس خواهری به من نداره، دفتر خاطرات بچگیهاشو خوندم نوشته بود از خواهرم متنفرم!!! واقعا هنگ کردم

اره دوتا

الکی به شوهرت بگو از اقوامشون مریض بودن مشکوک بود حالش و اینا مامانم گفت برای بچه ها خطرناکه رومون نمیشه بهشون  بگیم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
داماد دکتره، خواهرمم موقعیت اجتماعیش بالاست، بالاتر از پسره

واقعا به چیه این مدارک دنیایی مینازن؟ تهش هممون بدون کوچکترین چیزی همرامون باشه ازین دنیا میریم فقط محبت و انسانیته که رد پایی ازما بجا میذاره، ببین جایی که طردت میکنن محبتت رو خرج نکن اما اگه دیدی پذیرشت رو دارن با روی باز و بدون کینه بسمتشون برو

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 
ی چیزی هست میخوان برملا نشه پیش بقیه

بین این همه کاربر، فقط حدس شما درست بود، رفتم و فهمیدم یه چیزهایی هست که از همه پنهان میکنن، نمی‌دونم چی هست، فقط هر چی هست دو تا برادرشوهر منم میدونن، ولی هر کاریشون کردم نگفتن بهم، فقط اینو فهمیدم که داماد ازون عوضی های روزگار هست.