2777
2789
عنوان

بعله برون خواهرم دعوت نشدم عقدش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 104 پست
من همیشه خواهرارو باهم خیلی صمیمی تصور میکنم چون خودم خواهرندارم چ حیف

اشتباه میکنی😆😆ما سه تا خواهریم😝گیس و گیس کشی

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
یعنی خواهرت زنگ نمیزنه باهم بحرفین مگه میشه خدااا منو خواهرم که نهارو شاممونم باهم چک میکنیم چه برسه ...

مامان و خاله منم اینجوری بودن

ما اینقدر به مامانم غر میزدیم که برا چی همه جیز زندگی رو میگی 

الان خالم از حسادتدچپ افتاده باهامون

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم اشکال نداره 

خانوادتو هیچ وقت رها نکن 

مخصوصا جلو شوهرت ب روی خودت نیار حتی اگه از ته دلتم ناراحت شدی 

برای شوهرت یک بهونه ای بیار ک چیشده نرفتید 

ولی بعدا پیش مامانت یا حالا هرکدوم از اعضای خانوادت ک راحت تری گلگی کن دور از چشم شوهرت ک جلوی شوهرم برام بدشد و ازین حرفا یکم سرسنگین باش ک متوجهج بشن ولی اصلا رهاشون نکن و جلو شوهرت ب روی خودت نیار ب هیچ عنوان

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

سلام بچه هاجونم .

چون شما خیلی به من لطف داشتین یه خانومی ازم خواستن به ایشون هم کمک کنین ٩٠ هزار تا صلواتش رو بفرسته . و به نیت همتون یک شب میره از دور حرم و براتون دعا میکنه حتما .

اگر لطف کنین بازم به ایشونم کمک کنین تایم نداره 

دمت گرم اسی

خب خواهرته چه اشکالی داره مهم خوشبختیشه شاید مراسم انچنانی نداشته حتما برو بدون گلگی برو بزار دلخوری پیش نیاد و خواهرت با دل خوش عروس بشه. من که خودم فقط آرزوی خوشبختی خواهر برادرامو دارم حتی تو مراسموشونم نباشم ناراحت نمیشم

جواب بده اسی زنگ نمیزنی به خواهرت اصلا؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اشتباه میکنی😆😆ما سه تا خواهریم😝گیس و گیس کشی

😁😁😁😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من وخاهرم دوسال تفاوت سنی داریم بقدرررررری صمیمی هستیم جونمون واس هم درمیره فداش بشم 

اره بخدااصلشم همینه.من  همیشه فک میکنم اگ خواهرداشتم باهاش از مامانمم صمیمیتر میشدم😂😂

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

الان هیچی به اندازه نمایندگی دایی بزرگه ت رو مخم نیست😐😂

همیشه حسرت خواهر داشتم . چه خوب که ندارم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگر برم پیششون کوچیک میشم، اگر نرم جاریهام دست میکنن تو چشمم

چرا تو چشمت؟؟؟ مگه اونا خبردار میشن؟

چه پیجیده اس روابط شما