2777
2789

😓😓😓😭حالم خیلی بده طفلی مامانم چندروزه حالش بده بهمون نگفته کوفتگی و تب و خستگی داره ما اینجا هیشکی و نداریم جز خواهرم و مامانم اینان هیشکی ندارم الان زنگ زدم فهمیدم حالش انگار خوب نیس میخوام برم شوهرم گیر داده ک نباید بری سریع زنگ زده ب مامانش اونم زنگ زده میگه نرو هیشکی نیست مواظب مامانم باشه منکه نمیتونم اینجوری ولش کنم اعصابمم از دست شوهرم خورده ک سریع بدو بدو زنگ زده ب مامانش  ولی نمیدونم زنگ بزنم باهاش سر صدا کنم یا نه بنظرتون چیکار کنم 

اَه شوهرت چه بچه ننست🤐

من بودم جرش میدادم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم ، راست میگه

بری بگیری که چی بشه ، غذا ، سوپ ، ابمیوه ، آماده کن

ببر دم در بده

بری هم فک نکنم مادرت خونه رات بده

چون ایشون بیشتر نگرانه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

اول از همه بگم اگه همه موارد رو رعایت کنی و زیاد ندیک مادرت نشی میض نمیشی.من مادرم گرفته بود شب کنارش خوابیدم که اگه تب کرد بتونم متوجه شم فرداش خودمم مریض شدم.باید همش کنارش ماسک بزنی و مرتب دستاتو بشوری.روبری صورتش اصلا نمون.داروهاشو بذار توی ظرف براش ببر بخوره.غذای مقوی مثل سوپ و اش عدس بده بخوره.هم شب هم غرغره اب نمک

برای درد بدن هم ناپروکسن و ازیترومایسین و استامینوفن بده

ولی این احتمال رو هم بده که درگیر بشی و به همسرتم انتقال بدی.

مادرته با ماسک و رعایت برو پیشش عزیزم انقدر کرونا خطرناکم نیست شاید خفیف گرفته برو مراقبت کن ازش

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

عزیزم بره دکتر ..دکتر بهش دارو اینا میده تو خونه دارو مصرف کنه..نگران نباش پدر شوهرم کرونا گرفت حالش خیلی بد بود دو هفته بیمارستان بود خوب شد..بعد خواهر شوهرم بعد من بعد شوهرم..همین دو هفته پیش شوهر خواهر شوهرم گرفت ..همه تو خونه خوب شدیم با قرص و دارو..

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..

مامانت دارو که گرفت بره تو اتاق قرنطینه ..اگه شوهرت نمیزاره بری اگه نزدیکین هرروز غذا درست کن بفرست بخوره..اگه هم نیستی ب بابات یاد بده خوراک گوشت گوسفند رو ترش و تند کنه بهش بده بخوره..

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..