2777
2789

بچها تروخدا کسی هست این آزمایش خونو نفسیر کنه بفهمه من چمه خیلی حالم بده و استرس دارم🥺

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
آیا کم خونی داری؟

نمیدونم متوجه نمیشم شما متوجه میشین؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا کم خونی داری؟

ترو خدا اگه چیزی میفهمین ازش بگید دارم میمیرم از ترس🥺

ناواضحه نمیتونم بخونم

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑
احتمالا عفونت داری چون گلبول های سفیدت بالاست

عقط همین؟؟؟ اونای دیگه چی؟

بابا کسی اینجا ک متخصص نیست ببر پیش دکتر تازه همون دکترشم ممکنه ی وقتی ی چیزی رو جا به جا و اشتباه ب ...

😭😭😭😭😭😭😭

عقط همین؟؟؟ اونای دیگه چی؟

بقیه ش نرماله

حالا یا عفونت داری، یا اختلال سیستم ایمنی که بدنت برای مبارزه داره گلبول سفید تولید میکنه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
نرماله همه چی ولی گمونم عفونت داشته باشی 

تونایی که آبی نوشته چی؟؟

عفونت چی مثلا؟؟؟

تونایی که آبی نوشته چی؟؟ عفونت چی مثلا؟؟؟

پایین بودن حجم گلبول های قرمز ک شاید از کم خونی و فقر آهن باشه این براmcv

حالاmch هم غلظت خونه ک اونم پایینه گمونم بازم از همین کم خونی و فقر اهن باشه گلبول سفیدتم ک بالاس🤔اونم زیاد نیست شاید برای جاییه ک زندگی میکنی مثلا اینا ک کوهستانی زندگی میکنن براشون بالاس اما بازم این میتونه نشان دهنده کم خونی شدید باشه