2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط خودت باید حساب داشته باشی یه بار ما میخواستم قبلا ۲میلیون وام بگیریم ما رو به غلط کردن انداختن ایرادهای الکی میگرفتم ما هم از خیر ۲ میلیون گداشتیم این همه خودشون اختلاس دزدی میکنه خبری نیست حالا میخواستیم دومیلیون وام بگیریم خودشونو کشتن

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
اسی جان ببخشید دیدم تو یکی از تاپیکهات سر پوششت با همسرت مشکل داشتی حل شد عزیزم؟/

کامل نه ولی عادت کرده درسته یه کم ترشرویی میکنه ولی من گوش نمیدم چون خودم میدونم کجا لازمه کجا نه. مثلا جایی برم که مرد زیاد باشه خودم بدون اینکه همسرم بگه چادر سر میکنم ولی جمع های زنونه برم نه

خدایا شکرت
کامل نه ولی عادت کرده درسته یه کم ترشرویی میکنه ولی من گوش نمیدم چون خودم میدونم کجا لازمه کجا نه. م ...

آخه جمع زنانه مگه چادر میخواد؟؟ خخخ

ولی در کل ببخشید خاهرانه میگم انشاءالله بچت بزرگ میشه به زودی

چادر کنار نگذار، حیفه واقعاً

باز ببخشید

آخه جمع زنانه مگه چادر میخواد؟؟ خخخ ولی در کل ببخشید خاهرانه میگم انشاءالله بچت بزرگ میشه به زودی ...

بله درسته عزیزم منم میدونم خیلی خوبه چادر ولی انقد منو محدودو مجبور کردن زده شدم ۴سال دانشگاه تو کلاس حق نداشتیم تو کلاس تو گرما حتی بدون چادر بشینیم. الانم که سرکارم نباید بدون چادر برم بیام، شوهرمم که از اونا بدتر. من حالت افراط و تفریط دوست ندارم میانه رویی رو دوس دارم. دلم میخواد تیپ بزنم شیک و محجبه باشم ولی بی چادر. خداییش چادر دست و پای آدمو میگیره مخصوصا با بچه 

خدایا شکرت