2777
2789
بله درسته عزیزم منم میدونم خیلی خوبه چادر ولی انقد منو محدودو مجبور کردن زده شدم ۴سال دانشگاه تو کلا ...

دورت بگردم فدای تو بشم

من هم این دوران را تجربه کردم فرشته اسمونی

تازه خیلی بدتر اما چند تا نکته

1- من سالها خارج از کشور بودم، همه خانمهای اونجا میگفتن چادرهای شما از حجابهای دیگه کاملتر و قشنگتر هستش، در این شک نکن

2- بله قطعا سخت گیری اشتباه هست اما جواب اشتباه را با اشتباه که نمیدن

و نهایتاً این که به قول خودت سر کار که کامل چادری هستی، تو زندگی هم که جمع های مردانه - که اگذ واقعا اینطور باسه شمت باید تو بازار و خیابون و ... چادر بپوشی- چادر میپوشی، پس تو چادری هستی خوب

الان چرا ذهنت را درگیر میکنی؟ چرا بیخود وسوسه شیطان وجود میاری برای خودت؟؟

شما معلمی و من هم افتخار تدریس را دارم

میانه روی واقعاً خوبه اما وقتی درست اجرا بشه نه وقتی که به معنای حرکت بین حق و باطل باشه

به نظر من دلت را صاف کن، تو که چادر میپوشی خوب خیلی از جاها

بیخودب اعصاب خردی نداره

ببخشید یه نکته دیگه من 10 سال بیشتره در عرصه حجاب فعالم

اینطور فکر نکن که کنار گذاشتن چادر فقط یک نوع تغیییر پوشش هست، نه تو خیلی از مواقع روی بقه جنبه های ایمانی و اعتقادی هم اثر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم فدای تو بشم من هم این دوران را تجربه کردم فرشته اسمونی تازه خیلی بدتر اما چند تا نکته ...

خدانکنه عزیزم فرشته شمایی که با دلایل قشنگتون به ادم حس خوبی میدین امر به معروف واقعی رو شما میکنین که حس منفی مخاطب راجع به رفتارش رو به حس مثبت تبدیل میکنین واقعا خدا از شما تو جامعمون بیشتر بکنه ان شالله 

آره عزیزم من تنهایی جایی پیاده برم حتما چادر دارم حتی مسافت ۵دقیقه ای ولی از ته دلم نیست چون‌قد بلند و توپرهستم نمیخوام موقع راه رفتنم مردها به اندامم نگاه کنن شاید اگه ریز بودم و زیاد برجستگی بدنی نداشتم چادر سر نمیکردم 

خدایا شکرت
دورت بگردم فدای تو بشم من هم این دوران را تجربه کردم فرشته اسمونی تازه خیلی بدتر اما چند تا نکته ...

میشه درخواست دوستی داشته باشیم تو خصوصی بیشتر حرف بزنیم؟

خدایا شکرت
خدانکنه عزیزم فرشته شمایی که با دلایل قشنگتون به ادم حس خوبی میدین امر به معروف واقعی رو شما میکنین ...

خانم اجازه! اون بند اولی که نوشتین اصلاً شایسته من نیست، هم اسم عزیز من همسایه امام رضا همه ما یه سری اشکالاتی داریم، من که سر تا پا غلطم

فقط چند تا نکته، عذر میخوام این مثال را میزنم؛ بعضی وقتها کفران نعمت عواقب خیلی بدی داره

تو همین سایت میتونم به شما چند نفر را نشون بدم که از کنار گذاشتن چادر به نماز نخوندن و ... رسیدن

بحثم اصلا فرم حجاب نیست که خودم هم زمانی مانتویی بودم ولی به قولی دارم از یک راه طی شده با شما صحبت میکنم

به نظرم ذهن شما درگیر اینمسئله به صورت بیخودی شده، به قول خودتون سر کار و تنهایی که چادری هستین، خوی دیگه چرا اذیت کیکنید خودتون را

به خدا اگر بیحجاب هم بشید مطمئن باشید تفاوتی در تیپتون به وجود نمیاد- دور از جون شما ها مثال زدم

راستی ببخشید دو تا نکته

این بحث مفصله باید صحبت کنیم

حجابتون وقت با همسرتون هستید، چطوریه؟؟

😀😀😀😀فدات عزیزم شکسته نفسی میکنین واقعا بعضیا با یک جمله تحقیرآمیز خودشونو خلاص میکنن ولی شما متانت و درک‌فهم از هر جملتون میشه حس کرد درخواست دوستیتونو قبول کردم دوست مهربانم اونجا پاسخ میدم

خدایا شکرت
😀😀😀😀فدات عزیزم شکسته نفسی میکنین واقعا بعضیا با یک جمله تحقیرآمیز خودشونو خلاص میکنن ولی شما متا ...

یه دوست عزیزی دارم در این موارد میگه " آیینه به روت"

نفرمایید، ما انسانیم و تحقیر برای هیچ انسانی شایسته نیست

مخصوصاً از طرف شما و من که پوشش حضرت زهرا را داریم

من در خدمتم