2777
2789

برای بخیه هام چیکار کنم؟! زایمان طبیعی بودم... حتی نمیتونم بشینم بچه شیر بدم... بچم تا همین الان جیغ میزد...الان دیگه بیهوش شد از بس که گریه کرد... شیرخشکم‌میدم بالا میاره...دکترم بردیمش میگه خوبه...کلا هررررکاری که فکرشو بکنید انجام دادمو به توصیه ی همه عمل کردم اما شرایط بهتر نمیشه...نمیدونم به دردای خودم فکر کنم یا بچه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

چه شرایط سختی درکت میکنم،منم اینروزاروکشیدم،هیچ جوره نمیتونی شیربدی؟خوابیده یا ایستاده ،مجبوری اون طفل معصوم گناه داره،مابهتریم میتونیم درک کنیم میتونیم دردمونوبگیم ولی اون همه نیازاشو باگریه میگه،درست میشه نگران نباش انشالله زودی خوب شی وبزرگ شدن نینیتو ببینی،راستی بخیه هاتو باگازاستریل خشک میکنی؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

اوف منم همین دردهای وحشتناک رو داشتم.هیچی باید تحمل کنی تازه من یه هفته بیشتر پیشم نموندن😢.من برای نشستن پتو رو بصورت دایره توخالی درمیاوردم خیلی کمکم کرد واسه شیردادن.

من روز چهارم پنجم رفتم پیش مامام بخیه آخری رو باز کرد بهتر شدم اما وحشتناک درد گرفت

ببخشید تا دم مقعدم بخیه داشتم 

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه نینیت دراز کشیده میتونی شیر بدی شیر خشکو عوض کن اپتامیل خوبه کم درست کن بده بهش میگذره ایت روزا بخیتم زودی خوب میشه فشار بهش نیار توالت فرنگی بشین 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
چه شرایط سختی درکت میکنم،منم اینروزاروکشیدم،هیچ جوره نمیتونی شیربدی؟خوابیده یا ایستاده ،مجبوری اون ط ...

ایستاده یا دراز گشیده شیر میدم،اما سیر نمیشه، همش دستاشو میخوره...منم اصلا جون ندارم... بعد از زایمانمم اونقد خونریزی کردم که چند واحد خون بهم وصل کردن... بخیه هامو سشوار میگیرم و لباس زیرمم تندتند عوض میکنم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
اوف منم همین دردهای وحشتناک رو داشتم.هیچی باید تحمل کنی تازه من یه هفته بیشتر پیشم نموندن😢.من برای ...

وای خدا بهت صبر بده😔 متاسفم...آره منم تا اونجا بخیه دارم

خدایا کاش میتونستم به همه ی مادرای تنهایی که تازه زایمان کردن کمک کنم

فقط خودم و خدا میدونیم چقدر بیکسی و تنهایی و درررد رو کشیدم.از لحظه شروع دردای زایمان تنها بودم تا ....و حالا هر مادری که نوزاد داره رو ببینم با تمام وجودم میخوام کمک حالش بشم که این غمهای بزرگی که تو دلم موند به دلش نمونه.برات آرزوی سلامتی و صبر دارم.بخیه هاتو خشک کن و مراقب باش عفونی نشن خدای نکرده.نوزادتو هربار شیرمیدی بذار سیر بشه میدوووونم سخته اما دیرتر گرسنه میشه.بادگلوشو بگیر مواظب باش مواظب هردوتون

😶
چند وقتشه نینیت دراز کشیده میتونی شیر بدی شیر خشکو عوض کن اپتامیل خوبه کم درست کن بده بهش میگذره ایت ...

۱۰ روزشه...آپتامیل میدم😢

خدایا کاش میتونستم به همه ی مادرای تنهایی که تازه زایمان کردن کمک کنم فقط خودم و خدا میدونیم چقدر ب ...

مامانم بیشتر وقتا میان پیشم... خیلی کمک میکنن...اما بخیه های لعنتی بعد از ۱۰ روز هنوز خوب نشدن و تیر میکشن

۱۰ روزشه...آپتامیل میدم😢

ببلاک بده . هر شیری به هر بچه ای نمیسازه . یا اگه میتونی شیرتو بدوش بریز تو شیشه بده بخوره . خوب میشه با سشوار خشکش کن تو یه بطری اب معدنی یکم اب و یکم بتادین بریز میری دستشویی بریز . بعد با سشوار خشک کن .تیر کشیدن طبیعیه خوب میشه تا چند روز بعد 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
ببلاک بده . هر شیری به هر بچه ای نمیسازه . یا اگه میتونی شیرتو بدوش بریز تو شیشه بده بخوره . خوب میش ...

شیرمو میدوشم اما خیلی کمه، خودش بخوره فکر کنم زیادتر بیاد☹ شیرخشک نان۱ خوب نیست؟

ایستاده یا دراز گشیده شیر میدم،اما سیر نمیشه، همش دستاشو میخوره...منم اصلا جون ندارم... بعد از زایما ...

خوبه،همینطورپیش برو،زودی خوب میشی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔