2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی در آزمایش غربالگری دوم

10849 بازدید | 62 پست

خانما من تو آزمایش غربالگری دومم پره اکلامپسی و زده 1 ب ۲۵ خیلی استرس دارم با این ک فشارم همیشه پایینه روی ۹ و ۱۰ ولی دکتر بهم گفت احتمال مسمومیت بارداری داری نمک کم بخور .... کسی بوده اینجوری باشه ؟؟ آخه با فشار پایین چجوری ممکنه؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید😔😔😔

عزیزم منم عین تو.برام آسپرین نوشته ولی از ترس نمیخورم.بارداری اولم فشارم 14 اینا بود این یکی همش ده و یازده.باور کن شب از استرس درست نمیخوابم😢

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه من بارداری اولم سر ۳۸ هفته آزمایشم مشخص شد دفع پروتتین میکنم و همون لحظه دکتر گفت برم اورژانسی زایمان کنم با اینکه فشارم نرمال میشد ...خطرناکه جدی بگیرش

عزیزم نگرانی خودش سمه.ولی نمک نخور.فشارتو مدام چک کن مواظب باش ورم نکنی و جوش های ریز و خارش دار مواظب راش نزنی.نگران نباش درصدت خیلی نگران کننده نیست ولی مراقب باش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم منم عین تو.برام آسپرین نوشته ولی از ترس نمیخورم.بارداری اولم فشارم 14 اینا بود این یکی همش ده ...

عزیزم طبق تجربه ام میگم. حتمااااااا آسپرین بخور. لطفا حرف دکترو پشت گوش ننداز ک عواقب بدی برات پیش نیاد خدایی نکرده

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
چرا نمیخورز آسپرین؟

بار اول که خوردم بچه اصلا تکون نمیخور .خیلی ترسیدم

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
عزیزم نگرانی خودش سمه.ولی نمک نخور.فشارتو مدام چک کن مواظب باش ورم نکنی و جوش های ریز و خارش دار موا ...

نمک کم میخورم ولی بعضی وقتا ک از خواب بیدار میشم پاهام یخورده ورم داره

نمک کم میخورم ولی بعضی وقتا ک از خواب بیدار میشم پاهام یخورده ورم داره

ادرار ۲۴ ساعته ک پروتیینشو سنجش کنن خیلی مشخص میکنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم نگرانی خودش سمه.ولی نمک نخور.فشارتو مدام چک کن مواظب باش ورم نکنی و جوش های ریز و خارش دار موا ...

جوش ریز و خارش شکم منظورتونه؟

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔