2777
2789
عنوان

با دوس پسرم سر ازدواج دعوا کردم بدجور😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 170 پست
خب ۷ ۸ ماه خیلیه به نظرت؟؟آدم اول از کسی مطمئن میشه تا حدودی بعد خانواده اش رو در جریان میذاره.همین ...

اره بنظر من هفت هشت ماه کافیه برای شناخت پیش از ازدواج

روانشناسا هم یادمه شنیدم شیش ماه تا ی سال میگن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

برا رستوران نیستم 😐منظورم اینه علاقشو با هزینه کردن نشون میده

دیروز تو تاپیکت گفتی بابا یدونه ادم سالم پیدا نمیشه تو اینا ما چطوری باید با اینا ازدواج کنیم پدر بچمون بشن

خو این موردی ک اومده سمتت سالمه میخواد خانواده ها بدونن بعد ی سال حدودا عقد کنید و ....

اگ نمیخوای اصلا ازدواجو دل بکن خب

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز تو تاپیکت گفتی بابا یدونه ادم سالم پیدا نمیشه تو اینا ما چطوری باید با اینا ازدواج کنیم پدر بچ ...

اره درسته دنبال ادم سالم بودم که باهاش بمونم بعدش ازدواج کنیم ولی نه الان😇

اره درسته دنبال ادم سالم بودم که باهاش بمونم بعدش ازدواج کنیم ولی نه الان😇

سالم خب همینه دیهههه 😆 قصد ازدواجش جدی تره برای سرگرمی نمیخواد

حالا اگر جای منو دوس پسرم برعکس بود همه میگفتن خب راس میگه فعلا قصدش ازدواج نیس شرایطشو ندارهفقط چون ...

نه عزیزم همه میگن شما که تا ۴-۵ سال دیگه قصد ازدواج نداری تو رابطه ای نمون که طرف قصدش آشنایی برای ازدواجه !هم خودت رو اذیت میکنی هم اونو...در کل من نمی فهمم ادم اگه قصد ازدواج نداره چه دلیلی داره که تو رابطه با جنس مخالف بره؟؟!! هدف چیه؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اون وقت از کجا میفهمی پسر خوبیه؟بخدا شماهای دیوونه اید.دوست من ۲ سال نامزد بود پسره روان پریش درامد ...

یک ماه که اصلا اصلا برای شناخت کافی نیست ولی یکسال کاملا کافیه...علت اینکه دختر پسرا بعد چند سال دوستی و اشنایی باز طرف رو خوب نمیشناسن و بعد از زیر سقف رفتن متوجه میشن که چه اخلاقای بدی داره، اینه که اکثرا تو دوستی درگیر احساسات و عشق و عاشقی و وابستگی میشن و به نشونه ها و رفتارا اصلا دقت نمیکنن...وگرنه کسی که حواسش جمع باشه غیر ممکنه متوجه اخلاقای خاص طرف مقابل نشه ...دوران دوستی برای اشنایی با روحیات و رفتارا و اخلاقیات و ...طرف مقابله که ببینی به درد هم میخورین یا نه ولی ۹۹ درصد دختر پسرا میرن تو فاز عاشقی و دلبستگی و عشق و حال. و چشمشون رو روی همه چی میبندن!! اصلا اکثر دوستیهای الان هدف اولش عشق و حاله نه آشنا شدن برای ازدواج!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اره راس میگی عزیزممن فقط جمعه ها میرفتم دیدنشولی وقتی بم فشار میاره مجبورم تمومش کنماونم همش میگه فق ...

آره عزیزم بهترین تصمیم اینه که تمومش کنی و بشینی سر درست

اگر هم برگشت بگو تا بعد کنکور حتی نمیخوام با کسی در ارتباط باشم تمرکزم بهم میخوره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نامزد کنین تا بخواین نامزدی بگیرین عروسی بگیرین خونه بسازینم 5سال طول میکشه تو این دور و زمونه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

خب ۷ ۸ ماه خیلیه به نظرت؟؟آدم اول از کسی مطمئن میشه تا حدودی بعد خانواده اش رو در جریان میذاره.همین ...

۷-۸ماه کافیه

ادم باید سریع خانواده در حریان بذاره ببینه اصلا فرهنگ خانواده ها بهم میخورن یا نه؟ خانواده راضی هستن یا نه

صحبتهایی که از وضعیت زندگی شون کردن درسته یا نه

طرف توی یک ماه با اشنایی کلی رسیده به اینکه خانواده ها درجریان قرار بگیرن برای جزئیات بیشتر

منظور پسره از ازدواج هم طی روند رسمی ازدواج بوده نه عقد و زیر یک سقف رفتن

خود پسره هم گفته که چندماه دیگه اشنایی باشه

کجاش ایراد داره؟

پسرا چرا اینقدر پرنسس شدن واقعااایعنی چی سوءاستفاده؟!بگو برو گمشو بابا

وا. هر کس حق داره برای زندگیش برنامه داشته باشه. تا سی و دو سالگی مجرد بمونه که شما بهش نگی پرنسس؟

اتفاقا اگه بخوای منطقی به قضیه نگاه کنی حق با پسره اس...کم پیش نیومده که دخترا با یه پسر چند سال دوس ...

عزیزم حتی اگر هدف ازدواج هم باشه باید پسری رو که بعد یک ماه مطمئن میشه از طرف و حرف ازدواج رو می کشه به عقلش شک کرد.

حرف شما زمانی درست بود که مثلا حداقل 2 سال باهم بودن

بعدشم رابطه دو طرفه ست. هر دو دارن زمان میذارن.

حالا این وسط هر کدوم ممکنه ضربه بخورن در نهایت.

ازدواج هم همینه ممکنه یک طرف در نهایت ضربه بخوره و توی همهی داستان ها یکسان نیست یه بار ممکنه فرد ضربه خورده دختر باشه یه بار پسر. آدم وقتی میره تو رابطه باید همهی جوانب رو در نظر بگیره.

اتفاقا به نظرم تکلیف پسر با خودش مشخص نیست.

ایشون باید بره دنبال خواستگاری سنتی وقتی اينقدر عجله داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️