2777
2789
وای چ بلاهایی میخواد سرم بیاد😭پس هفته آخر نزدیکی اشکال نداره

ن بعضی از دکترا میگن خوبه ولی عزیزم ۳۷ زوده ها برای زایمان طبیعی

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پسره بیشتر علایمت ولی حالا باید صبر کنی ۱۲ هفتگی اگه پسر باشه معلوم میشه

مرسی عزیزم 

هرچی خ ا بده فقط سالم و صالح باشه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
چه جوری این وزن رو بیاریم پایین نمیدونم خدا کمک کنه منکه به طور کامل گرد شدم😂😂

نه اتفاقا من قدم بلنده و همممه وزنم شده شکم. قبل بارداری فکر میکردم بیریخت تر بشم. نگران نباش 6 تاش که همون روز زایمان کم میشه بقبه ش هم ماهی 1 تا دو کیلو کم کنیم با شیر دهی 6 ماهه حله

تو ک ۳۷ هفته هستی چرا قرص بخوری ک زودتر زایمان کنی تا ۴۰ هفته وقت داری بچه هم ک همینطوری در حال رشده ...

آره سی و چهارهفته رفتم خوب بود نمیدونم چون بچه اول زایمان زودرس داشتم آمپول جلوگیری از زایمان. هم میزدم زایمانمم سخت بود.. شاید اینو زودتر وقت داده خودش بیاد بالا سرم

آره سی و چهارهفته رفتم خوب بود نمیدونم چون بچه اول زایمان زودرس داشتم آمپول جلوگیری از زایمان. هم می ...

اها ایشالا ک سالم بیاد بغلت😘😘

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍