2777
2789
این روزا میگذره فقط سعی کن همش بخوابی.من میخوابیدم بیشتر.چیزایی که حالت رو خوب میکنه بخور. این ماه ه ...

حتما عزیزم مرسی دلداری دادی ایشالله ک میگذره راحت میشم ایشالله تو هم صحیح و سلامت نی نی خوشگلتو بدنیا میاری

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه راحت میشی من دکترم کلامنتظره ک مریضاش خودشون دردشون بگیره حتی تحریکم نمیکنه مریضارو دوشنبه میخو ...

عزیزم دکترم گفت بهت قرص میدیم و تحریک میکنیم تحریک کردن یعنی چیکار میکنن

معاینه میکنن با دوتا انگشت دست ک بببین لگنت چطوره بعد کمی دستشونو بیشتر داخل بدنت میبرن دهانه رحمتو تحریک میکنه تا باز شه دردت شروع بشه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
جنسیت بچه ات چیه؟؟ من فکر کردم اولای بارداریت هست به خاطر تیکر بارداری که گذاشتی 

اولاشه یماه و نیمه 

هنوز جنسیت معلوم نیست ولی خانمای نی نی سایت میگن پسره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

تو ک ۳۷ هفته هستی چرا قرص بخوری ک زودتر زایمان کنی تا ۴۰ هفته وقت داری بچه هم ک همینطوری در حال رشده تا لحظه اخر حداقل بذار هر وقت خودت دردت گرفت دیگ تحریک چرا سونو وضعیت جنینو رفتی؟

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
معاینه میکنن با دوتا انگشت دست ک بببین لگنت چطوره بعد کمی دستشونو بیشتر داخل بدنت میبرن دهانه رحمتو ...

وای چ بلاهایی میخواد سرم بیاد😭پس هفته آخر نزدیکی اشکال نداره